cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Facebook

clock-img

01.03.2012, 20:43

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Ojla, a ve katera kak rešit problem, če ti fb javi, da email ni pravilen in se ne morem prijaviti na svoj račun?

clock-img

01.03.2012, 20:53

clock-img

enea

pencil-img

2440

da se nisi mogoče zatipkala???user posted image

clock-img

01.03.2012, 20:58

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Ne, ker je vse shranjeno in email in geslo... vsak dan prime, danes pa ne več.. pa preverla email, če dela in je vse ok

clock-img

01.03.2012, 21:07

clock-img

mika

pencil-img

6485

Poglej kaj piše kot obrazložitev.Tudi moj mož se prejšnji teden ni mogel prijaviti, ker so nekaj delali na FB, medtem ko sem se jaz lahko . Naslednji dan je šlo.

clock-img

01.03.2012, 21:22

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: mika

Poglej kaj piše kot obrazložitev.Tudi moj mož se prejšnji teden ni mogel prijaviti, ker so nekaj delali na FB, medtem ko sem se jaz lahko . Naslednji dan je šlo.

To piše... prvič to vidim...
---------------------------------------------

Napačen e-poštni naslov

Elektronski naslov, ki ste ga vnesli, ne priprada nobenemu uporabniškemu računu. Lahko pa poskusite s čiščenjem predpomnilnika in piškotkov v vašem brskalniku z upoštevanjem ta navodila.
Lahko se prijaviš prek katere koli e-pošte, uporabniškega imena ali številke mobilnega telefona, povezanega s tvojim računom. Prepričaj se, da bo vtipkana pravilno.
-------------------------------------------------------

clock-img

01.03.2012, 21:23

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Piškotke sem že zbrisala, ostalo pa ne bom... zgodovina, priljubljene,...

clock-img

01.03.2012, 21:35

clock-img

mika

pencil-img

6485

Pol je pa nekdo vdrl v tvoj profil user posted image . Zgodilo se je sestrini sošolki in sploh ni mogla več gor.

clock-img

01.03.2012, 21:49

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: mika

Pol je pa nekdo vdrl v tvoj profil user posted image . Zgodilo se je sestrini sošolki in sploh ni mogla več gor.

Vem, da se to dogaja, bom še malo preverjala, če je to to...

clock-img

02.03.2012, 10:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.03.2012, 23:22

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Nič novega... ne gre. Meni se zdi, da je pred kakim tednom neki pubec bil na tv, kao da predstavlja Fb Slovenije. Dela za Fb. Ve katera kaj več... kak kontakt kakega slovenca, ker bi raje to probala rešit s slovencem kot pa z američani...

clock-img

06.03.2012, 23:23

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Poišči Mateja Špeharja (je SLO strokovnjak za FB) in mu pošlji e-mail.

clock-img

06.03.2012, 23:25

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Ni sicer ta pubec, sem slike pogledala, ampak sem našla njegovo stran, pa mu bom poslala mejl. Hvala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem