writing-img

Facebook - zid

clock-img

14.10.2009, 10:46

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

Ker jaz in računalnik nisva ravno na isti valovni,me zanima,kako pri Facebooku,ko komu pišeš na zid narediš,dA BERE SAMO ON,NE PA ŠE VSI OKOLI.(ah te črke).Tam jaz ko oddam sporočilo vidim samo možnost "deli z ostalimi".

< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 16.11.2009 0:13:23 >

clock-img

14.10.2009, 10:48

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Če mu pišeš na zid, potem to lahko preberejo vsi in tega ne moreš skriti. Če ne želiš, da drugi berejo, pa pošlji sporočilo.

clock-img

14.10.2009, 10:51

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Pa odvisno je tud od njegovih nastavitev zasebnosti, odvisno kaj on želi, da vidijo drugi.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

14.10.2009, 12:30

clock-img

mini11

pencil-img

50

Takoj ko napišeš sporočilo greš na svoj profil in imaš postrani možnost izbris tega, kar si napisala. Od tistega trenutka naprej se ostalim tudi izbriše. Torej če je nekdo v tistem trenutku pač na računalniku to vidi, takoj ko pa klikneš v svojem profilu se pa izbriše. Ostane pa jasno na zidu tistega kateremu pišeš.

clock-img

14.10.2009, 12:32

clock-img

blaža

pencil-img

8795

evo še jaz nekaj vprašam v zvezi s to temo.

Kaj so pa tiste račke, neki dijamantki, pa srčki, pa take slikice? meni je to čisto mimo, ma vidim, da se folk s tem tudi ubada, ma pojma nimam kaj je to in zakaj se rabi.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

14.10.2009, 13:54

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Kaj so pa tiste račke, neki dijamantki, pa srčki, pa take slikice? meni je to čisto mimo, ma vidim, da se folk s tem tudi ubada, ma pojma nimam kaj je to in zakaj se rabi.user posted image

Za ubijanje časa.

clock-img

14.10.2009, 16:28

clock-img

lukec

pencil-img

2260

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Različne igre od farmvilla do mafije in tako naprej, objavljajo pa svoje rezultate.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem