writing-img

Fantek ali punčka?

clock-img

30.06.2009, 11:30

clock-img

memole80

pencil-img

480

Pozdravljene.

Danes sem bila na nuhalni in ker sem radovedna, sem G vprašala, če se vidi spol. Rekel je, da se vidi ena pikica, ampak da ne more trditi, da je fantek. Se je kateri enako zgodilo, pa je bila na koncu punčka. user posted image  Karkoli bo, bo dobrodošel. user posted image

clock-img

30.06.2009, 12:01

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Nuhalna je še kar malo zgodaj za natančno določanje spola. Jaz sem bila v 4. mesecu v P zaradi krvavitve, pa mi je G rekel, da bo punčka. No, na morfologiji se je pa potem jasno videl lulček in tudi "vse pritikline", kot se je izrazil moj ginekolog. user posted image

So se pa moji prijateljici tudi kar pošteno zmotili, še januarja so trdili, da bo punčka, potem pa ugotovili, da je fantek. So pa tudi primeri, ko so do konca trdili, da bo fantek, pa je bila punčka. Se pa menda bolj pogosto zgodi, da rečejo, da bo punčka, pa je potem fantek kot pa obratno. Če vidijo "pritikline", potem ni dvoma, se pa "pritikline" lahko skrijejo in mislijo da bo punčka. Vse sorte torte. user posted image  Glavno, da bo dete zdravo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem