writing-img

Fantek bo!

clock-img

05.05.2005, 20:32

clock-img

Anonimen

Enkrat sem na forumu sprožila debato o tem, kakšno intuicijo kaj imamo nosečke. Jaz imam očitno dobro...
Že od začetka se mi je namreč zdelo, da je fantek, ampak noben UZ ni nič pokazal... Prejšnji teden pa sem morala za 3 dni v bolnišnico, in zdravnik je kar ustrelil kot iz topa: "Fantič je, to veste?!" Kar solze so me oblile ob tej novički, čeprav sem bila ves čas sigurna, da je res :modri: Ampak vem, da bi isto jokala, če bi mi rekel, da je punčka.
Zdaj smo bili vsaj prisiljeni začeti razmišljati o imenu za fantka, ker mož se je prej kar zadovoljil z imenom za punčko :)
Sem se vam malo izpovedala :)

clock-img

05.05.2005, 20:35

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

:bravo::bravo::bravo: za :modri:

Mi se bomo pustili pa kar presenetiti. Moja intuicija tudi pravi, da naj bi bil :modri:, čeprav si potihem bolj želim :roza:.
Bomo videli, kaj bo! V vsakem primeru bova 9nebesa!

clock-img

05.05.2005, 20:36

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:za malega fantka:):):)

Super, mene tudi zanima kako se bo kej pri meni obnesla moja intuicija:)

Vse lepo še naprej želim:rozica::rozica::rozica:

Tinka

clock-img

05.05.2005, 20:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.05.2005, 20:53

clock-img

Anonimen

Moj mož je tudi za nianso bolj navijal za punčko, čeprav mu je pravzaprav vseeno. To se vidi iz njegovega smešnega odgovora, ki mi ga je dal, ko sem ga vprašala pred meseci, kaj si iskreno bolj želi... Rekel je: Mogoče bi malo rajše, če bi bila punčka...ampak če bo pa fantek, pa še boljše!!!
Hecno, ne :)

clock-img

06.05.2005, 08:00

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Superca NALY, itak pa je tako, da je vseeno, samo da je zdrav in lep;).

Mi imamo doma dva:modri:, pa glede na to, da prevladujejo fantki, je moj že rekel, da kaj je zdaj to s punčkami, ker so v manjšini, da naša dva ne bosta imela kaj izbrati in tako:)-:)-:)-

Pa fajn ime izberita.

pa-pa Mina1

clock-img

06.05.2005, 09:37

clock-img

maya1

pencil-img

325

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za naše fantiče. mi mamo tudi dva :modri: .
lp
m.

clock-img

06.05.2005, 12:33

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

pozdravljene,
tudi meni moja intuicija pravi, da bo :modri: :bravo:
kaj si moj zeli, ne bi vedela...bom mamica samohranilka brez "podpore" dragega..
pozdravcek :rozica:

clock-img

06.05.2005, 13:11

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Ja bomo vildi kako bo pri nas z intuicijo. Tudi meni bolj mežika :modri:.

A me tako majčkem nepošteno ker še nimamo imena. Pri prvi princeski smo imeli ime še preden je bila spočeta. Zdaj pa kar ni ni in ni tisti da bi res lahk rekla wou to.

A res samo da bo naš angelček zdrav .

clock-img

06.05.2005, 14:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.05.2005, 08:39

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Jaz sm bla 1. prepričana, da bo :roza: in je bla res. Tokrat mislim, da bo :modri:.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem