writing-img

Fantki/ punčke

clock-img

24.05.2006, 22:48

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Za vse ki imta fantka in punčko. Zanima me a mate kakšno izkušnjo kdo je/bil bolj zahteven kot dojenčekuser posted image . Pri nas je to definitivno dečko. Pa tudi večji crkljivček je.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

24.05.2006, 22:54

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz imam 2 punčki in 1 fanta. Pa moram rečt, da je bilo največ dela (in joka s strani user posted image )  pri prvi hčerki. Sin ni bil tako zahteven, 2. hčera pa je itak-  kot, da je ne bi bilo. Pravi angelček. user posted image  So res različni vsi trije. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

24.05.2006, 23:21

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Definitivno sin!

Še zdaj - hčerka bo kmalu stara 2 leti in je že malce vstopila v fazo trme, sin pa je star 4,5 let, pa je še zmeraj bolj naporen od tamale.

clock-img

24.05.2006, 23:44

clock-img

usa

pencil-img

228

Tudi jaz imam 2user posted image .In za sina do 1,5 leta nismo vedeli da ga imamo.Hči je pa od 1 dne svojega  rojstva zelo zahteven otrok.  

ČE ŽELIMO POSTATI VELIKI,
MORAMO BITI SKROMNI.

clock-img

25.05.2006, 00:27

clock-img

Katja6

pencil-img

144

Punca je zahtevna ko strela. Od prvega dne naprej, zdej je pa še ljubosumna na tamalga. Ampak zmeraj mora bit ona prva, da je mir v hiši. Non stop se nekaj dere. Tamal dečko je pa čist drug, veseljak. Je user posted image  že zaskrbel, da ga bomo kje pozabil, ker komaj vemo, da ga imamo.

clock-img

25.05.2006, 07:52

clock-img

rija

pencil-img

15589

user posted image user posted image user posted image

Jaz imam sicer samo fantka, ki je tako zahteven, da me je po punčki kar volja minilauser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.05.2006, 08:30

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Bolj zahteven fant. Ampak jaz dejstva da je (bil) zahtevnejši ne pripisujem dejstvu da je fant, ampak dejstvu da je (bil) prvi in smo ga od začetka navajali, da se vse vrti okrog njega?

clock-img

25.05.2006, 10:20

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Podpišem se pod rijin post user posted image   user posted image  user posted image

clock-img

25.05.2006, 11:00

clock-img

Tasika

pencil-img

635

Pri nas imamo samo enega, fanta, ampak se kar pridružujem mnenju NineŠ da je bolj odvisno od tega, kateri otrok po vrsti je.

Lep pozdrav
tasika

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem