writing-img

Fasa gotova-slike v albumu

clock-img

01.04.2008, 13:24

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Ker sem se na vas obrnila, ko sem rabila nasvete in pomoč, vam sedaj ponujam našo oblečeno hiško na ogled.user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

01.04.2008, 13:29

clock-img

Anonimen

Men je ful všeč. user posted image user posted image user posted image  Kje ste pa vrata kupili?

To so namreč edina bela vrata, ki so mi všeč. Drugače so mi samo sive ali pa črne barve všeč, sam se mi zdi, da nekako ne bo šlo, z belimi okni. KAJ MISLITE??user posted image user posted image

clock-img

01.04.2008, 13:45

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Ful lepouser posted image user posted image user posted image

Pa ful velika hiša. Kaj to je prizidek al cela nova gradnja?

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

01.04.2008, 13:46

clock-img

Anonimen

Garaža mi je ful dobrauser posted image , jst bi celo hiško v tem stiluuser posted image .

Biba vrata pa lahko tudi v kombinaciji bela-črna, bela-siva, bela-rdeča.... dobišuser posted image .

clock-img

01.04.2008, 13:51

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

To. kar je temno, pa kombinacije je prizidek k stari hiši, v kateri je zgornja etaža tudi naša. Pa dvojna garaža je tudi naša-nova.
Vrata so od ARconta- alu izvedba z PVC polnilom.
ps:
od vsega je meni prav tako najbolj všeč garaža. Če bi prej vedela, da bo tako dobro izpadlo, bi dala celo hišo v tem stilu.
Sicer pa tudi zadnja stran hiše ni bila mišljena cela temna, ampak ko so naredili vhod, sem se v to barvo prav zaljubila. In tako sem sproti malo spreminjala prvotni načrt.
Na koncu me je mel mojster že poln kufer (verjetnouser posted image ), sicer rekel ni nič.

clock-img

02.04.2008, 08:03

clock-img

labika

pencil-img

14

Všečno. Dobra izbira. user posted image

clock-img

04.04.2008, 22:17

clock-img

rija

pencil-img

15589

hiša ni po mojem žmahu user posted image  pač pa garaža user posted image

...vox populi...

clock-img

05.04.2008, 13:33

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

hiša ni po mojem žmahu pač pa garaža

Ti pa samo nič ne govori.user posted image
Smo se zadnjič malo vozili okrog in v eni vasi na P iskali ene znance, pa smo prišli v eno ulico....sem misla da je konec sveta. Konec ceste, strmina spredaj, desno....na levi pa ena oogromna hiša.
Sem potem zvedela, da bi naj to bila tvoja?

Saj ne vem točno opisat, kakšna je bila, ker sem bila v šoku, ko smo se z našo ladjo tam komaj obrniliuser posted image .

clock-img

05.04.2008, 15:55

clock-img

rija

pencil-img

15589

user posted image user posted image user posted image

a to ste bili vi?

sva že mislila, da bova mogla zopet soseda klicat, da pride s traktorjem koga ven potegnituser posted image user posted image user posted image

se jih ogromno pripelje v našo ulico, pa ne vedo, da je slepa user posted image user posted image  pol jim pa sila hodi pri obračanju.....naš spodnji sosed pa valjda privoz ves razvožen user posted image

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem