writing-img

FemCap

clock-img

25.01.2011, 10:54

clock-img

Anonimen

Ali katera izmed vas uporablja to zaščito  http://buyfemcap.com/sl/about.php ? Ste zadovoljne?

Lp, A

clock-img

25.01.2011, 13:49

clock-img

misar

pencil-img

1892

to je v bistvu diafragma, če se ne motim ne?

čebelica Lana in trotek Nejc

clock-img

25.01.2011, 14:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: misar

to je v bistvu diafragma, če se ne motim ne?

Baje, ja, tako razumem, le da je "novejša" zadeva. Iščem nehormonsko kontracepcijo, ker še dojim, kondomov sva malo naveličana, "pazi variante" pa se ne upava it, ker imava enega fantička doma, pa bova še počakala. Bi bila vesela kakih izkušenj, če to katera uporablja.

Lp, A.

clock-img

25.01.2011, 18:19

clock-img

nincy29

pencil-img

872

če iščeš fanj zaščito in jaz sem jo takrat po porodu skoraj vzela je baje super zadeva mirena..imaš več vrst jih.ko ti ustavi gin. baje zaščiti 5 let,če pa itak želiš met še kakšnega sončka doma greš da ti odstrani.baje da zmanjaša tudi menstruacijo,tako kot v količini kot tudi  v dnevih.jaz se potem nisem odločila ker se z mojim greva metodo pazi in zaenkrat bova tak naprejuser posted image user posted image

clock-img

25.01.2011, 19:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.01.2011, 19:31

clock-img

nincy29

pencil-img

872

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

jz imam Mireno 2 leti in jo grem naslednji teden ven vzet, nisem zadovoljna.

kaj te moti??da vem ker 1x morda se odločim

clock-img

25.01.2011, 20:34

clock-img

Anonimen

Uf, Mirena ne pride v poštev. Prav zaradi veliko nezadovoljnih uporabnic (SEVEDA SO IZJEME!), stalnih krvavitev itd. Menstruacije kljub temu, da sem rodila nimam močne, pa še zelo kratko imam (3-4 dni). Jaz se sicer v mireno nisem ful poglobila, ampak slišala sem, da ni kar tako enostavno potem G rečt, da ti jo naj da po (ne vem, cca.) sedmih mesecih ven, ker nameravaš še 1x zanosit. A je res tako?

Še vedno upam, da se katera javi, ki uporabla FemCap in deli svoje izkušnje z mano/z nami.

Lep večer.

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 25.1.2011 20:36:27 >

clock-img

25.01.2011, 21:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.01.2011, 07:45

clock-img

Anonimen

Aja, Nincy: če bi jaz vedela, da vsaj kaki 2 leti še ne bom zanosila bi se odločila za Nuvaring.

clock-img

26.01.2011, 19:57

clock-img

nincy29

pencil-img

872

aha..ker meni je rekla gin. da je zdej neka nova mirena,pa je ful boljš kot prejšne.nevem...user posted image rekla mi je tudi če se po 3 mesecih odločim še enga otročka imet,sam pokličem da se najavim da mi spet ven vzame..
aprilčica če bo vse po sreči šlo  bom kaj prej kot v 2 letih zanosilauser posted image

clock-img

26.01.2011, 20:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

aprilčica če bo vse po sreči šlo  bom kaj prej kot v 2 letih zanosilauser posted image

Tudi jaz, zato zdaj iščem še kakšno nehormonsko zaščito poleg kondomovuser posted image user posted image

clock-img

20.02.2011, 17:58

clock-img

astrid123

pencil-img

8

jaz in kar nekaj mojih prijateljic jo uporablja......smo kar navdušene....No jaz uporabljam za beleženje plodnih dni monitor Cyclotest, v plodnih dneh pa Femcap skupaj s Contragelom...v glavnem nehormonska kontracepcija je zakon!!!

clock-img

20.02.2011, 20:37

clock-img

Anonimen

Astrid, kje si pa naročila FemCap? Contragel prodaja samo dr. Gorkić? In zanima me, če si se lepo navadila na FemCap (vstavljanje itd. Hvala za informacije:)

Lp

clock-img

21.02.2011, 07:49

clock-img

astrid123

pencil-img

8

Hoj,
vse sem naročila pri rdo-medical.si
na začetku sem si pogledala na youtubu so zelo nazorni prikazi kako si kapico vstaviš, potem pa malo vaje pa je šlo.....všeč mi je ker jo imaš lahko vsatavljeno do 2 dni....se že dosti prej vstavi in pusti, ja moraš pa zraven uparabljati Contragel (no jaz imam tega najrah+je ker nima strupenih sestavin) itak pa ko naročiš kapico dobiš eno tubico gela zastonj :)

clock-img

21.02.2011, 11:46

clock-img

Anonimen

Najlepša hvalauser posted image

clock-img

23.02.2011, 14:53

clock-img

astrid123

pencil-img

8

Ni za kaj, če te bo še kaj zanimalo kar vprašaj, pa srečno!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem