writing-img

Feta sir

clock-img

10.09.2009, 10:45

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Kateri feta sir največkrat kupite? Meni osebno je najbolj všeč tisti v svetlo plavi pakungi, ampak ga je toliko, da mi vedno potem splesni, če ga hitro ne porabim. Zadnjič sem kupila enega v manjši škatlici, ampak je pa tako ogabnega okusa, da sem skoraj bruhala zraven.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

10.09.2009, 10:58

clock-img

lutka

pencil-img

1323

Jaz ga ponavadi kupim kar tam kjer prodajajo sir. Ga imajo na kocke narezenega v slanici pa ti ga da kolikor rabiš. Sem pa zadnjič kupila kravji sir in je bil tudi zelo dober. Dam ga pa ponavadi v šopsko solato.

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

clock-img

10.09.2009, 11:07

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Najboljši do zdaj, mi je bil dukatov v modri škatlici in v slanici. Do zdaj sme ga vedno kupila na hrvaškem, pri nas ga še nisem iskala, če ga ne najdem si delam zalogeuser posted image

clock-img

10.09.2009, 11:30

clock-img

khurde

pencil-img

2724

v mercatorju imajo enega "bolgarskega" - tega jaz kupujem, za kuhanje mi je pa tut ok tist samopostrežni. aja, ta bolgarski je v hladilnikih, pakiran, pa več vrst (kozji, kravji...)

< Sporočilo je popravil khurde -- 10.9.2009 11:31:22 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

clock-img

10.09.2009, 13:45

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Domača fetka - je slovenskega proizvajalca, v prozorni plastični foliji, pa neke zelene črte so na embalaži.

clock-img

10.09.2009, 17:58

clock-img

Anonimen

Najboljši do zdaj, mi je bil dukatov v modri škatlici in v slanici. Do zdaj sme ga vedno kupila na hrvaškem, pri nas ga še nisem iskala, če ga ne najdem si delam zalogeuser posted image

Enako.
Dalec najljubsi.

clock-img

10.09.2009, 18:16

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Enako.
Dalec najljubsi.

Kje ga kupuješ?

clock-img

10.09.2009, 18:24

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Enako.
Dalec najljubsi.

Kje ga kupuješ?

Na Hrvaskem. Pri nas ga se nisem nasla user posted image .

clock-img

10.09.2009, 18:31

clock-img

Anonimen

Hope2, sem jim poslala mail, kdaj bo v nasih trgovinah.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem