writing-img

Fiat Multipla - izkušnje

clock-img

31.07.2008, 16:51

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Ima mogoče katera doma omenjeni avto? Prosim za kakršnekoli izkušnje. user posted image

clock-img

31.07.2008, 17:05

clock-img

Anonimen

Fiata pri naši hiši žal ne bo nikoli več.user posted image

clock-img

31.07.2008, 19:31

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Z moje strani same pohvale.

clock-img

31.07.2008, 19:52

clock-img

pety78

pencil-img

6109

A lahko obe malo več podrobnosti? user posted image

Sem kar nekaj časa iskala Berlingota, ampak za tak denar, ki ga lahko dam, ne najdem nič pametnega. Pa sem našla enega Multipla, ki mi je res zanimiv. Kako je pa kaj prtljažnik velik? Lahko postavim noter otroški voziček, brez da ga zložim?

clock-img

31.07.2008, 20:25

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

mi imamo doma fiata - stilo in smo z njim zadovoljni; sedaj ko je na poti še en član pa razmišljmo, da bi cliota zamenjali za multiplo; nekaj smo si jih že ogledali in zgleda kr prostoren avto

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2197120#

tukaj imaš eno, ki se na netu prodaja, pa so tudi slike gor; meni osebno je zelo všeč in prostoren avto;

clock-img

31.07.2008, 21:42

clock-img

Noel

pencil-img

344

Mi imamo Multiplo. Kar se tiče prostornosti v avtu, med sedeži je ok, prtljažnik pa je majhen. Nam voziček, trikolesnik ABC, ne gre v prtljažnik, če ne odstranimo enega sedeža. Fajn je, ker so spredaj trije sedeži in naši tamali smo včasih njen sedež namestili spredaj in se ji je zdelo fajn.

Sicer pa smo imeli dvakrat tudi težave in obstali na cesti. Pravkar je spet v popravilu.

< Sporočilo je popravil Noel -- 31.7.2008 21:43:15 >

clock-img

01.08.2008, 08:00

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Nam voziček, trikolesnik ABC

Ojej, jaz imam pa glih ta voziček. user posted image Pa ful se mi gre, da ga ni potrebno zlagati in dvigovati, ker je kar težek.

Zakaj pa ga imate na popravilu Noel?

Drugače pa sem gledala nekaj takega.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2206573

clock-img

01.08.2008, 08:05

clock-img

hisnik

pencil-img

14

,,,nisem expert a nekaj iskušenj z avti pa le imam, fiata ne bi priporočal dajte rajši pogledat po kakem japoncu al pa korejskem avtu, je ziher boljši ko pa kak fiat jaz osebno ga odsvetujem saj je imel znanec multiplo pa so ble same težave

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem