writing-img

Fiat Punto in avtosedež

clock-img

16.05.2009, 15:57

clock-img

Veselka21

pencil-img

54

Imamo Punto Grande s super kratki pasovi na zadnjih sedežih user posted image . Zanima me, katere sedeže uporabljate, če imate ta avto. Smo imeli že probleme z lupinico, pa je Peg Perego šla noter. Danes probamo dat noter avtosedež Comfort Kiddy Pro (9-36 kg) in ne gre noter user posted image . Prodajalka nam je zagotavljala, da bo siher šel, mi pa smo ji verjeli...

clock-img

16.05.2009, 17:07

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Ko sva midva kupovala avtosedež sva ga na licu mesta probala kako gre v avto in če gre pase dovolj potegnit. Zakaj nisi tudi ti? Nesi ga nazaj, povej da ne gre in naj ti da sedež ki paše v tvoj avto. Pa preizkusi ga, preden ga domov odpelješ.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

16.05.2009, 18:46

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Veselka,...menda se dajo dobit taki podaljški za pasove v avtih,..mogoče original za Fiat, mogoče pa tud kr tak. Poišči malo na spletu, na bolhi, itd. V skrajnem primeru pa menjat avtosedež v trgovino in ta drugega res sprobat. Jst tud take stvari raje sprobam, čeprav mogoče čukasto gledajo,...ampak jst kupujem, ne oni.user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

16.05.2009, 21:35

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

saj maš 8 dni časa da stvar zamenjaš z računom. Idi v trgovino, probaj in izberi pravega. 

clock-img

16.05.2009, 21:38

clock-img

Veselka21

pencil-img

54

Sva bila TOTALNO butasta, da sva se pustila prepričat, da bodo pasovi zadosti dolgi. Bom v Baby Center klicala, če ga zamenjajo. Je pa že skoraj en mesec od takrat. Mož sicer pravi, da bi probali pase podaljšat, če ne bomo vedno imeli probleme s temi sedeži

clock-img

17.05.2009, 09:21

clock-img

petrolejka

pencil-img

147

Mislim, da sem prav v BC videla pasove za podaljšanje. Pokliči in vprašaj.

Se spomniš, čigave so b'le tiste krave?
Zjutraj so tebi pojedle klobuk...

clock-img

18.05.2009, 09:18

clock-img

Veselka21

pencil-img

54

Iz Baby Centra so nam odgovorili, da lahko pridemo sedež zamenjat user posted image user posted image user posted image . Hvala vsem za odgovore!

clock-img

18.05.2009, 13:58

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Jst mam v puntotu 2 roemerja (od 9-18, pa od 18-36), pa nimam nobenih problemov s pasovi?
Pa tud z lupinico (maxi cosi) nisem mela.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem