writing-img

Fischer price

clock-img

25.07.2006, 08:18

clock-img

mobilko

pencil-img

45

Mojemu 17 mesecniku bi kupila te supergice. Zanima me cena in pa ce so primerni za ta cas. Namrec imamo Cicibanove sandalcke pa jih je ze skoraj unicil. user posted image . Prosila bi za kaksno fotko in kje bi jih lahko kupila Lj in okolica

Svet je lep!

clock-img

25.07.2006, 08:20

clock-img

Anonimen

Kupi se jih v Massu, fotke sem pa že iskala, pa jih nisem našla.

Imam eno v albumu, malo se vidijo:

http://novice.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?v=moji&albumid=15131&asortType=3&apage=1

clock-img

25.07.2006, 08:38

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Jaz sem tele našla, ampak ne vem, če jih imajo pri nas:

user posted image

user posted image

user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

25.07.2006, 09:09

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

A so res tele Fisher price tko dobre, kot pravte user posted image user posted image  Al kaj je na njih tako dobrega?

clock-img

25.07.2006, 10:29

clock-img

*goldfish*

pencil-img

600

...fejst poceni in mensezdi da edine supergice, ki imajo anatomsko oblikovan podplat....ker Nike, Adidas, Puma....tega nimajo....

clock-img

25.07.2006, 10:38

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Pri nas so se izkazale kot dober nakup, so lahke in zračne (nogica se mu ne poti) user posted image
V vrtcu sem opazila, da jih imajo nekateri tudi namesto copatkov.

clock-img

25.07.2006, 10:38

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Držijo jih v massu cene pa so tam od 3.000 tisoč naprej odvisno kakšne vzameš.

clock-img

25.07.2006, 10:41

clock-img

srki

pencil-img

9222

Mi imamo take lažje supergice, bolj iz blaga po vrhu, tako da tiste plastike res ni. Pa sandalce imamo tudi, kupila pa sem oboje v Massu. Pa cenovno se mi tudi zdijo ugodne .

Muči me samo to in sicer na supergicah je tisti "opetnik" tako nizek, da se mi zdi, kot da se nogica ne bi prav vsedla, čeprav so mu pravuser posted image

clock-img

25.07.2006, 12:33

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Meni so tudi F.P. všeč, imajo jih tudi v Massu pod Emporiumom (LJ) ampak le še rdeče barve in manjše številke. Sandale in supergice. Včeraj smo bili tam. Ja, so tam okoli 4.000 sit.

clock-img

25.07.2006, 12:44

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Naš je v fischer praice čevljih(tašnih ki jih ima splišni v albumu) hodil k račka-noga se mu je kr na notr obračala-ko sem zamenjala za cicibanove pa je blo ok! Tako da jaz jih ne kupim nikol več!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem