writing-img

Fisher Price obutev

clock-img

19.05.2005, 16:17

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Danes sem šla malce okrog za odprtimi sandalčki in sem v Massu odkrila FP obutev. Ful so lepi čeveljci, malo bolj ugodni od Cicibanovih, pa me zanima ali jih katera kupuje za malega in kako ste zadovoljne z njimi?!

LP:kuza:

clock-img

19.05.2005, 16:40

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Jaz sem lani kupila tiste sandalčke(z dvema luknjicama)za mojega tamalega pa sem bila zelo zadovoljna,imajo usnjen vložek,pa še cenovno so zelo ugodne!!Tudi letos jih bom sigurno kupila...

clock-img

19.05.2005, 16:43

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Ja, meni so tudimodeli full všeč. Moj mali ima full visok nart in močno nogico, pa mu je večina čeveljcev preozkih na nartu. Čigavi pa so to FP izdelki, avstrijski?!

clock-img

19.05.2005, 16:47

clock-img

*NaTaŠa*

pencil-img

177

Jaz sem jih tudi gledala, pa so se mi zdeli za punčko ful kičasti, za fantke pa ful lepi.Ampak sem hotla za mojo lepotičko take ful roza in sem mal pobrskala, zbrskala , najdla in naročila tele http://www.superge.si/html/svn/633176-AA.shtml

Smo jih že dobili in so ful lahke in mehke.

Lp

clock-img

19.05.2005, 16:49

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz sem nataša mu hotela kupiti iste/moške ampak so mu tako na tesno pri prstkih da mu jih niti gor ne spravim!

V bistvu mu lahko edino nogo noter našopam...;)še imajo kakšne druge? Kaj tukaj so bolj ugodni?

clock-img

19.05.2005, 16:58

clock-img

*NaTaŠa*

pencil-img

177

To pa nevem če so najbolj ugodni.Jaz sem šla mal po štacunah in mi niso bli nobeni všeč.Te so mi pa bli in sem jih naročila in so kot uliti za njeno nogico.

clock-img

19.05.2005, 17:01

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

ja, meni so tudi full všeč, sploh za morje so fajn, ker ni nič hudega če se zmočijo.
jaz sem jih gledala v tomas sportu. mislim da je bila cena okrog 5tisoč.

clock-img

19.05.2005, 17:58

clock-img

*NaTaŠa*

pencil-img

177

Možno.Vem pa da ko sem ji naročala adidaskice-superge so bile na supergi.si mal čez 5, prejšni tedn v Cp pa 10.000.

V glavnem dobro izberi, pa naj jih Filip dobro ponosi:)

clock-img

19.05.2005, 18:23

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Aljaž ima Fisher Price supergice. Men so ful luštkane pa tudi nosi jih fajn. V glavnem :bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

19.05.2005, 19:58

clock-img

Nogavička

pencil-img

771

Jaz sem jih tudi pred kratkim odkrila. Hana jih rada nosi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem