writing-img

Fizološka raztopina-koliko

clock-img

22.04.2008, 16:36

clock-img

ursy78

pencil-img

158

pozdravljene.naš 7 mesečnik ima že drugi dan ful zamašen nosek,pa kašlja tudi.zanima me koliko fizološke raztopine pa mu lahko dam v nos.jest porabim po 1-2 ampuli od nivee na dan pa s pumpico mu ven vlečem,tek de mali sam da me vidi s pumpico se že dere.skrbi me da mu ne bo šlo v ušeska.a jo mu lahko več dam?

clock-img

22.04.2008, 16:46

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

fiziološka ne škodi in mu jo tudi do 2 litra lahk daš

clock-img

22.04.2008, 16:54

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

par kapljic itak ne pomaga...

clock-img

22.04.2008, 17:27

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Toliko kot je daš ti nič ne pomaga. Jaz jo nalijem v pumpico, do vrha in stisnem skoraj vse v eno nosnico. Toliko da čez drugo nosnico ven priteče. Potem ponovno nalijem in še enkrat ponovim še v drugi nosnici.

clock-img

22.04.2008, 17:36

clock-img

hokejistka

pencil-img

905

Jaz sem Niveine ampulce že zdavnaj nehala kupovat. So občutno predrage za izpiranje noska. doma jih imam samo še za izpiranje učka, če je slučajno vnet.

Raje v lekarni kupim pol litra ali liter fiziološke ter majhno plastično flaško. Za izpiranje noska fiziološka ne rabi biti sterilna, tako da lahko kupiš fiziološko, ki je v plastenki z navojem. Doma imam 20 ml stekleničko, ki jo stisnem v vsako nosnico, potem pa še z vatko ven smrkljčke potegnem.

clock-img

22.04.2008, 18:11

clock-img

Anonimen

Ko je naš tako prehlajen, fiziološka teče v potokih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem