writing-img

Flaške od Aventa

clock-img

18.11.2007, 19:36

clock-img

drobižek

pencil-img

506

V dobri veri, da so najboljše, sem kupila Aventove flaške. Že dvakrat mi je iz njih stekel ves čaj. Imela sem jih v žepu v bundi s pokritim pokrovčkom. A je to možno? Da Aventove flaške ne tesnijo? A res morjo čist pokonci stat, da ostane vse v njih?!user posted image

clock-img

18.11.2007, 19:46

clock-img

muha1

pencil-img

666

Tudi mi imamo Aventove in tečejo user posted image . Teče pa pri pokrovu. Moram ga kar nekajkrat odpreti in  zapreti, da je pol v redu!

clock-img

18.11.2007, 19:49

clock-img

drobižek

pencil-img

506

Mislim...tolk imajo drage stvari, pa še naj bi bili nekakšna dobra firma, pa...zelo so me razočaraliuser posted image

Katere flaške ne puščajo? Bom zamenjala, ker to je čist neuporabno...

clock-img

18.11.2007, 20:53

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Jaz jih imam pa nikoli mi nič ni šlo ven.

clock-img

18.11.2007, 20:53

clock-img

Anonimen

Ne, ne smeš jih na vso moč priviti.

clock-img

18.11.2007, 20:54

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz sem flaške vedno imela postavljene pokončno, recimo v nahrbtniku, nikoli jih nisem po žepih nosila. Ali pa sem imela termovko poleg na voziček priključeno. Imela sem tudi Aventove.
Če resnično želiš, da ne puščajo, pa daj noter tisti čep, ki ga položiš na rob flaške in gor navoj naviješ. Ampak pol moraš zmeraj ko daš malemu čaj, flaško odpirat in čep pobrat dol pa spet navoj nazaj gor...

clock-img

18.11.2007, 21:39

clock-img

JAPE

pencil-img

688

Kje pa si slišala, da so Aventove stvari najboljše? To slišim prvič. Mislim, da je ravno obratno......
Ker nisem nikoli slišala pohval za Avent, sem kupila Nuk in zaenkrat ni bilo težav.

clock-img

18.11.2007, 21:48

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Mi imamo samo Nukove flaške in dude prav tako in so res kvalitetne in ne puščajo.

clock-img

19.11.2007, 07:56

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Men puščajo in Aventove in Nukove, tako da dvomim da so kje katere ki ne puščajo user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

19.11.2007, 07:58

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Mi smo imeli Aventove in smo bili z njimi zadovoljni - po Nukovi ta mal ni znal piti (cucelj je drugačen od A. in mehkejši). Pri nas je kapljalo ven,če je bila v njih prevroča tekočina, sicer pa nismo imeli težav.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

19.11.2007, 12:51

clock-img

SIBI

pencil-img

177

Mi uporabljamo vedno oz. skozi Aventove flaške, pa nam nikoli ni nič ven teklo. Je pa res, da imam flašo vedno v termovki, ki je ravno tako od Aventa. Smo pa probali tudi Nuk, pa nismo bili zadovoljni.

clock-img

19.11.2007, 16:21

clock-img

mojca83

pencil-img

75

mi smo kupili pa Tommee Tippee flaške. Sicer jih še nismo uporabili, ampak jih vseeno pozna katera?? Tudi teče iz njih?user posted image

clock-img

19.11.2007, 16:23

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

jaz sem Aventove flaške po hitrem postopku pometala v koš.
doma imam še samo njihov magični lonček,na katerem se nabira prah.
vse pušča in toči.

dejansko najbolj tesnijo tuperwarre magični lončki. od flaške pa mi je najbolja NUKova,ki imam dudiko v obliki bradavičke. sicer res toči,če ne daš zatička na flaško,ampak to za 2sekundi.

clock-img

21.11.2007, 21:11

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Mi imamo od Aventa vse, pa ne bi mogla biti bolj zadovoljna....

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

22.11.2007, 00:26

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

Tud ena naša flaška aventova pušča, druga enaka pa ne.user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

22.11.2007, 20:07

clock-img

emina83

pencil-img

428

men se je tudi pri aventovi flaški zgodilo da mi je tamalo čist zalilo ko sem nagnala, ampak ko sem jo odšravfala sem vidla, da je na cuclju en notranji rob, tak da v bistvu moraš samo lepo privit  cucelj gor in super tesni!!! po tem nismo imeli več težav, ker je mami sistem pogruntala!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.11.2007, 21:48

clock-img

inja2

pencil-img

600

mi imamo flaške od tommee tippee in so superca, nič ne puščajo in tudi cuclji so super user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem