cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Floanatril tablete

clock-img

18.08.2005, 09:20

clock-img

blanci

pencil-img

16

Zanima me nekaj v zvezi s tabletami za zobe, ki naj bi jih predpisal ginekolog na recept.
Meni je rekel, da ne dajejo nobenih tablet za zobe na recept, ko pa sem v lekarni vprašala, mi je rekla, da jih dajejo na recept,ki jih predpiše ginekolog.
Se pravi, če bom imela v nosečnosti težave z zobmi, mi jih ginekolog ne bo hotel predpisati al kaj??
A jih je katera jemala? Tablete naj bi ble Floanatril.

clock-img

18.08.2005, 09:31

clock-img

Anonimen

Te tablete so včasih jemale nosečnice, in to menda zaradi otroka in ne zaradi sebe. Vsaj meni se tako zdi. Pozneje so jih dajali tudi otrokom, že od čisto majhnih naprej. Potem je bila pred leti polemika glede teh tablet, da flor v prevelikih količinah preprečuje absorbcijo kalcija in je celo lahko rakotvoren. Zato so jih za nekaj let "ukinili". Zdaj pa so spet "vzniknile" in jih nekateri pediatri predpisujejo otrokom. Za nosečnice pa zaenkrat od tebe slišim prvič, da bi jih tudi ponovno uvedli. Poišči malo z iskalnikom, boš najbrž še kaj našla, ker o teh tabletih smo že veliko predebatirali.

clock-img

18.08.2005, 13:40

clock-img

blanci

pencil-img

16

Vpisala sem v iskalnik vse o tabletah, pa ni nič o tem našel. Če ste debatirali, nevem kje bi potem lahko to prebrala.
Hvala vseeno za tvoj odgovor. Mi je veliko pomagal!

clock-img

18.08.2005, 14:01

clock-img

blanci

pencil-img

16

Oh, je že v redu, nisem pravilno napisala imena tablet, pa iskalnik ni mogel nič najti.
Sem že našla in prebrala vse:sloncek:

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem