writing-img

Fluonatril tablete

clock-img

28.06.2009, 11:49

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Zanima me ali dajete svojim user posted image fluonatril tablete?

Nam so jih dali pri 6. mesecih, večina pa jih sploh ne daje svojim otrokom.

clock-img

28.06.2009, 14:55

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Naša pediatrinja je ena redkih, ki še predpisuje fluorove tabletke. Jst jih dajem svoji 20-mesčni hčerki občasno, ne vsak dan.

clock-img

28.06.2009, 15:26

clock-img

Noel

pencil-img

344

A ni fora ravno v tem, da če jih dajaš, jih moraš dajat vsak dan redno?!

clock-img

28.06.2009, 15:26

clock-img

end1

pencil-img

1598

ja jih dajem, skoraj vsak dan. Tudi hčerki sem.

clock-img

29.06.2009, 09:02

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

redno jih je treba dajat, ja. mi jih dajemo, tudi meni so jih dajali.

clock-img

29.06.2009, 09:04

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Zanima me ali dajete svojim user posted image fluonatril tablete?

Seveda

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

29.06.2009, 09:23

clock-img

end1

pencil-img

1598

IZVIRNO SPOROČILO: Noel

A ni fora ravno v tem, da če jih dajaš, jih moraš dajat vsak dan redno?!

in kaj se pa zgodi, če kdaj pa kdaj pozabiš? meni se to zgodi in pomoje ni nič narobe.

clock-img

29.06.2009, 09:32

clock-img

Anonimen

to je že zdavnaj preživeto in dokazano, da je od njih več škode kot koristi. te tablete, če že, predpisuje samo zobozdravnik, če pač preceni da je potrebno, nikakor pa to ni več v domeni pediatrov.

clock-img

29.06.2009, 15:44

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

to je že zdavnaj preživeto in dokazano, da je od njih več škode kot koristi. te tablete, če že, predpisuje samo zobozdravnik, če pač preceni da je potrebno, nikakor pa to ni več v domeni pediatrov.

zanima me, kakšni so "stranski" učinki

clock-img

29.06.2009, 16:03

clock-img

end1

pencil-img

1598

ja kaj naj pol verjamem tebi al pediatru, od kje tebi to, ker nam jih je predpisal.

clock-img

29.06.2009, 16:10

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

ulla80  se ne strinjam s tabp
Uporabnica tega posta : več si lahko ali vprašaš pogledaš tukaj

http://med.over.net/forum5/search.php?30,search=+tablete,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=THISONE

clock-img

29.06.2009, 18:04

clock-img

Anonimen

no, kaj pa potem TULE piše, če ne to kar sm jst napisala? in TULETULE ? a morm še lepit, al maš zadost?

TULE piše kaj to sploh je ( strup, btw), pa sej lohk same mal poguglate, ni neka huda znanost. če že men ne verjamete...ko vam pa pediatri AD3 napišejo, ja tist pa bolj kolegicam verjamete kot njim, k vam rečejo da to je pa nesmiselno dajat, k otroka sam zvija, drgač je pa tko brezvezeuser posted image

clock-img

29.06.2009, 18:12

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

imaš poplnoma prav! dokazano je, da nimajo nobenega učinka na preprečevanje kariesa. nekateri jih pa vseeno predpisujejo, ne vem zakaj.
mi jih ne predpisujemo več.

clock-img

29.06.2009, 18:13

clock-img

Anonimen

zobe umivat, pa ne bo kariesa! sam ne, tist se vam pa otrok smili, k se revček tolk dere zravnuser posted image

bušica ej, prov tebe sm čakalauser posted image

clock-img

29.06.2009, 18:14

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

uh, sem se že hotla razpisat, pa je ulla prilepila link (zadnji), kjer vse piše.

clock-img

30.06.2009, 07:27

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

pri nas jih še vedno dajejo rpi P. jst jih malemu ne dajem. sem se posvetovala s svojim zobozdravnikom in je rekel, da jih sam svojim otrokom ne bi dajal.... user posted image

clock-img

30.06.2009, 13:29

clock-img

livia

pencil-img

2395

Jih ne dajem, ker je njuna zobozdravnica proti temu.

clock-img

30.06.2009, 14:09

clock-img

end1

pencil-img

1598

hvala za inf., torej ne dajemo več, HB ena tableta manj.

clock-img

30.06.2009, 14:15

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

no, kaj pa potem TULE piše, če ne to kar sm jst napisala? in TULETULE ? a morm še lepit, al maš zadost?

TULE piše kaj to sploh je ( strup, btw), pa sej lohk same mal poguglate, ni neka huda znanost. če že men ne verjamete...ko vam pa pediatri AD3 napišejo, ja tist pa bolj kolegicam verjamete kot njim, k vam rečejo da to je pa nesmiselno dajat, k otroka sam zvija, drgač je pa tko brezvezeuser posted image

S tem se pa bolj ne bi mogla strinjatuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem