writing-img

Fluonatril tabletke

clock-img

26.07.2007, 11:40

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima če dajete svojim user posted image te tabletke?
Kolegico zanima kaj lahko povzroči svojemu user posted image če jih ne daje. Ona jih namreč ne uporablja in jih niti ne namerava.

clock-img

26.07.2007, 12:11

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Prvič slišim - mi jih nimamo. Ta mal bo star dve leti.

clock-img

26.07.2007, 12:20

clock-img

Anonimen

Kolegica jih je dobila pri šestih mesecih. So pa te tabletke za zobke. 

clock-img

26.07.2007, 13:19

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mi jih ne, ker je zdravnica po mojih zobih vidla, da imam dovolj flora tako da ji jih ne dajem. Če pa ti jih predpiše, pa naj bi jih dajala.

clock-img

26.07.2007, 13:57

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Nam je včeraj rekla da če jih bomo jemal, če imava z možem kakšne večje zobne težave al pa če zelo malo mlečnih izdelkov poje, potem bi bilo dobro da jemlje. Pa sem rekla da jaz nimam težav, mož tudi ne, pa da spije tud ful mleka na dan in je rekla no potem pa ne rabite in jih ni dala. Tako da kaj hujšega že ne more bit, če enkrat dajo pa drugič ne.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

26.07.2007, 14:26

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Pri nas jih pediatrinja še vedno predpisuje, ampak jaz jih ne dajem, ne ta velikemu ne user posted image . Enkrat sem zasledila, da niso najbolj ok, pa da tisto potrebno količino fluora dobi otrok tudi z zobno pasto. Z zobmi pa itak nimamo težav, ne midva z možem, ne otroci, tako da, ne vem, verjetno je to tudi precej subjektivna odločitev.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

28.07.2007, 12:18

clock-img

smile666

pencil-img

5

pozdravljeni!
Naša pediatrinja je pa meni predpisala Fluonatril tabletke in sicer 4 na dan. Jemljem jih od hčerkinega prvega meseca-zdaj že 2meseca.Hčerko dojim.

clock-img

28.07.2007, 12:23

clock-img

dory

pencil-img

8852

nasa pediatrinja jih odsvetuje...torej jih ne dajemo...sicer pa menim,da vse potrebne stvari otroci dobijo s hrano...

clock-img

28.07.2007, 12:24

clock-img

Anonimen

Ne. Te se dajajejo za zaščito zobkov pred kariesom. Sploh, če dobijo hitro zobke. JAz sem mu kar z ono pasto prala zobke, ki se jo v sanolaborju dobi in je n abazi mlečnih encimov. Imaš pa zdaj že take paste v Müllerju, ki so od nič do 2 leti in vsebujejo flurid za zaščito.

Prati zobke vsek dan, pa čeprav samo z vodo, pa ne rabiš tabletk.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem