cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Fluonatril tabletke

clock-img

14.05.2005, 13:15

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Mi smo bili včeraj prvič pri zobarju. Bilo je vse ok, mala se je zabavala sto na uro. Sestra mi je ponudila če želim vzeti fluonatril tabletke. Jaz jih nisem in me zanima če so jih vaši malčki dobili.
Ker se mi zdi da je bilo nekaj časa nazaj kar dosti negativnih stvari slišat od teh tabletk. Ker živimo pa v majhnem kraju pa še bolj odmaknjeni(v rovtah jaz pravim) pa ne vem kako tile dohtarji kej spremljajo zadeve.

Pa še to: do sedaj sem ji umivala zobke z gazico, je pa rekla sestra naj ji začnem umivati s ščetko. Meni pa se zdi da še zdaleč ne očistim s ščetko tako dobro kot z gazo, ko pridem fino zraven zobka. kako pa vi čistite zobke?

Hvala

clock-img

14.05.2005, 13:18

clock-img

Bela

pencil-img

731

clock-img

14.05.2005, 13:23

clock-img

Bela

pencil-img

731

nevem zakaj ne odpre...mogoče bo pa katera vedla in popravla.
drgači pa lahko greš eno stran nazaj in boš vidla, da je že ena tema na to odprta:)

clock-img

14.05.2005, 13:24

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

ja sem že probala. Pa sem šla na iskalnik in sem našla ko si ti spraševala o tem. thanx.:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem