writing-img

Fluorove tabletke (Fluonatril)

clock-img

08.04.2005, 17:49

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Ojla!

Kako je s temi tabletkami? Jih dajete svojim :duda:? Mi smo jih sedaj dobili z navodili pediatrinje, da jih moramo dajat vsak drugi dan polovičko..v lekarni pa mi je rekla, da ji moram dati vsak drugi dan celo tabletko:zmeden: Zdaj pa ne vem kaj naj:zmeden2:

No mamice, povejte mi kako ve to dajete, ali ne dajete:zmeden:

LP, Tea:sloncek:

clock-img

08.04.2005, 18:05

clock-img

Anonimen

Tejči jaz sem šele kakšen teden nazaj zvedla da sploh obstajajo. Jih pri pediatru aploh nisem dobila.

Aja pismo, zdaj sem se pa spomnla, da sem ti še en odgovor dolžna. Sori, pozabla :ups:

clock-img

08.04.2005, 18:46

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

kakor vem, naj bi bilo vsak dan eno tabletko, mi jih pa nismo dajali, pediatrinja odsvetovala. baje naj bi po njih postali zobki krhki in rumeni, kaj je pa res, pa ne vem. Tjaša ima lepe zobke, jaz pa rumene (toliko o zasnovi).

clock-img

08.04.2005, 19:34

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

Mi smo jih sicer dobili vendar jih ne dajemo;)

clock-img

08.04.2005, 20:18

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Mi jih dajemo, če se spomnim, sicer pa smo dobl navodila eno na dan:zmeden2: Drugače pa je bila debata tlele o tabletkah:
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=35499&idk=89
LP

clock-img

08.04.2005, 20:34

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Moj zobar in pediater sta soglasna, da je treba dajat fluor do 6. leta starosti. Ampak nimam tabletk, tako da doziranja ne morem komentirat.

clock-img

08.04.2005, 22:07

clock-img

Kadija

pencil-img

220

No poglej to!Jaz sem dobila navodilo dajanja dvakrat tedensko.Še posebej sem vprašala pedijatrinjo:zmeden2:.
Moja sestra jih je dajala tudi tako. Vendar pa je pomembneje čimprej začet z ustno higieno in ga navajat na to!No tabletke pa vseeno dajem.:kava:

clock-img

08.04.2005, 23:03

clock-img

borci

pencil-img

106

mi smo dobili od pediatrinje navodilo vsak dan eno, v lekarni pa so rekli da ni škode tud če ne daješ, da ona ni dajala, pa so zobki čistov redu. tako da mu dajem ko se spomnim (nekje 2x tedensko).:zmeden2:

clock-img

10.04.2005, 11:40

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Dober link, lep post od Titty.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem