writing-img

Folikel??

clock-img

29.09.2006, 08:44

clock-img

ursi84

pencil-img

484

Živijo!

Včeraj sem bila pri dr. Voglerju na prvem pregledu. Naredil mi je UZ in komentiral, da imam v L jajčniku 10 foliklov, v D pa enega velikega 24 mm. Rekel je tudi, da imam zelo lepo sluznico, pripravljeno za ovulacijo.  Potrdil je moj sum, da imam PCO. Ko dobil (če jo) naslednjo user posted image , se moram naročit na HSG, moj pa mora naredit spermiogram.

Zdej pa me zanima, koliko mora biti velik folikel, da pride do ovulicije in s tem posledično do user posted image ?
Hvala vam za odgovore,
Lp Ursi84

clock-img

29.09.2006, 09:29

clock-img

Anonimen

Glih nekaj takega, se prav pomoje maš glih ovulacijo. Če gledam na naše IVF postopke, nam dajo stop inekcijo ko je nekje 20 mm velik in potem čez 36 ur imamo punkcijo.

clock-img

06.10.2006, 00:38

clock-img

ursi84

pencil-img

484

Mišek hvala za tvoj odgovor!
Imam pa zopet vprašanje in sicer: Ali je normalno, da po ovulaciji začnejo prsa neznosno boleti?user posted image
Boleča so na dotik in že ko hodim jih močno čutim (user posted image ).
Ovulacijo naj bi imela prejšni vikenduser posted image

Lep večer, Urši84

clock-img

06.10.2006, 07:34

clock-img

Saša27

pencil-img

1387

Lahko imaš boleče prsi, ker si zanosila, ali pa ker se bliža M, upam in želim ti, da je tisto prvo

clock-img

08.10.2006, 18:40

clock-img

Anonimen

Ja, je normalno.

clock-img

11.10.2006, 12:40

clock-img

ursi84

pencil-img

484

Živijo!
No tako, 10.10. sem dobilauser posted image (se pravi včeraj), na HSG sem naročena pa 20.10. Upam na najboljše rezultate.user posted image
Imejte se lepouser posted image

clock-img

21.10.2006, 12:16

clock-img

ursi84

pencil-img

484

Tako, HSG je za mano, bolelo je k user posted image . Izvid govori, da so jajcevodi prehodni ( D je precej zvijugan). Maternico pa imam v obliki trikotnika (trikotne oblike).
Če mogoče katera ve, kaj pomeni ta oblika bi bila vesela če to deli z mano.
Danes se počutim veliko bolje, imam pa še male krče.

Uživite in se še kej tipkamo, Ursi84

clock-img

21.10.2006, 12:37

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Mislim, da so tvoji izvidi OK. A ti ni nibeden nič povedal?. Ča jaz pogledan svojo sliko od HSg izpred 10 let, vidim tudi trikotno obliko maternice odznotraj. Meni so takrat rekli, da je vse v redu. Zanosila pa sem naslednji mesec po HSG, se pravi po HSG sem imela samo še eno user posted image .
LP

lana38

clock-img

21.10.2006, 21:36

clock-img

pot

pencil-img

1487

Trikotna oblika, mislim, da je normalna, najboljša možna izmed vseh oblik. Tako je bilo meni rečeno. Pri mojem Hsg se oblika žal ni vidla.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem