writing-img

Folna kislina

clock-img

13.05.2005, 09:10

clock-img

Anonimen

No jz sem že pridna in jemljem folno kislino od prvega dne ko sem izvedela za nosečnost (3 dni),vendar pa sem danes prebrala, da bi morala folno kislino jesti že pred nosečnostjo, vendar NAJKASNEJE od spočetja dalje....Kako hudiča pa naj vem, kdaj se je pikica prijela?! In potlej šok: folna kislina pomaga pri pravilnem zapiranju nevralne cevi, ki se zapira med 24 in 27 DNEM nosečnosti?!?! IN MENE ZDEJ ZARES, AMPAK ZARES, PANIKA DAJE!!

..Prvi dan zadnje M sem imela 10 oz. 11. aprila..

clock-img

13.05.2005, 09:14

clock-img

Meceno

pencil-img

1208

Naj te ne , ker včasih niso imel folne kisline pa poglej sebe , ti kaj manka , pa sej si jo tudi z hrano pridelala , tako da , ne se sekirat !!!!

clock-img

13.05.2005, 09:16

clock-img

dadica

pencil-img

556

nič se ne sekiraj,misli tako pet- deset let še skoraj nobena ni jemala teh tablet pa je vse ok.Tud naše mame jih niso in tudi jaz jih ne ker mi skupaj z dabrostonom nobena folna kislina ne odgovarja,dobim izpuščaje in bruham,tako da...

clock-img

13.05.2005, 09:19

clock-img

Meceno

pencil-img

1208

Otrok , se bo lepo razvil , jo pa jemlji sedaj , saj ni pomembnih samo prvih nekaj dni ampak cela :nosecka: kot celota in do prvega timeseča jo je pa fajn jemat.
Se pa je ta folna kislina hudo razpasla v zadnjih dveh letih , tako da ,...

Mirno;)

Lp Meceno

clock-img

13.05.2005, 09:20

clock-img

tajč

pencil-img

42

Pozdravljena!

Najprej se lepo pomiri. Sigurno poješ kako sadje ali pa zelenjavo na dan tako da si pikica tako ali tako vzame kar želi.

lp

clock-img

13.05.2005, 10:05

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

ne skrbet...v bistvu so ti punce ze napisale...

Cuvaj svojo :duda:

clock-img

13.05.2005, 10:39

clock-img

smrka

pencil-img

3582

BREZ PANIKE! Jaz je nisem nikoli pila, sem pa v 29 t nosecnosti, in vse je uredu.
:kuza:
smrka

clock-img

13.05.2005, 10:59

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Bolj škodi panika, ki te daje sedaj, jaz sem tud začela jest šele, ko sem ugotivila, da sem noseča, pa mali nič ne manjka:love:

clock-img

13.05.2005, 11:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.05.2005, 15:34

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

nič bat jaz je v prvo nisem jemala pa je z detko vse ok, v drugo pa tudi ne, pa nič ne paničarim. Telo že samo poskrbi. Meni je na začetku nosečnosti ful pasala Zala life in seveda sem je spila na hektolitre. In hudimana sem zadnjič gledala da vsebuje folno kislino. Telo že poskrbi nič bat.

clock-img

13.05.2005, 17:38

clock-img

lumpy

pencil-img

874

Caffee, :rozica:
Ne se sekirat, tudi jaz sem jo začela jemati šele včeraj, da sem noseča pa sem izvedela v sredo .
Kdaj si pa naročena na prvi g. pregled?

Nalin, :rozica:
te lahko vprašam kakšno slabo izkušnjo si pa imela.

:muca:

clock-img

14.05.2005, 01:42

clock-img

Anonimen

lumpy, prvi pregled imam 1.6.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem