writing-img

Foto knjiga na hitro

clock-img

28.08.2011, 21:53

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Ali katera ve, če lahko kje jutri naročim fotoknjigo in mi jo pošljejo do petka ali najkasneje sobote?

clock-img

28.08.2011, 22:03

clock-img

tikatoka

pencil-img

375

Jaz sem slabe tri mesece nazaj naročila foto knjigo na pošti slovenija, pa sem jo ful hitro dobila, mislim da v dveh-treh delovnih dneh, mislim da sem na nedeljo oddala, v sredo je pa prišla. Pa ko oddaš naročilo ti napiše kdaj dobiš. Imaš pa opcijo da ti pošljejo domov ali prevzameš na pošti. Tudi s samim izdelkom sem bila zelooo zadovoljna.

clock-img

28.08.2011, 22:03

clock-img

petarda

pencil-img

10119

O hvala ti stokrat! Grem takoj preverit na njihovo spletno stran. user posted image

clock-img

28.08.2011, 23:10

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

če rabiš tako hitro, potem glej, da se tiska v Sloveniji.

Jaz bi se v takem primeru na Digifot obrnila.
Pošta, Petrol in podobni ponudniki so samo posredniki.

Imam pa v izdelavi dve knjigici v DMu in čudno dooolgo ni obvestila o izdelavi user posted image  Bom morala it kar pogledat, mogoče me že čakata user posted image

Aja, petarda, ZPS je spet en testek knjigic delala.... te zanima? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

29.08.2011, 08:45

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

če rabiš tako hitro, potem glej, da se tiska v Sloveniji.

Jaz bi se v takem primeru na Digifot obrnila.
Pošta, Petrol in podobni ponudniki so samo posredniki.

Imam pa v izdelavi dve knjigici v DMu in čudno dooolgo ni obvestila o izdelavi user posted image  Bom morala it kar pogledat, mogoče me že čakata user posted image

Aja, petarda, ZPS je spet en testek knjigic delala.... te zanima? user posted image

Veš, da me. user posted image

clock-img

29.08.2011, 11:41

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz sem pred kratkim naročila v Fotonaredi.si in sem jo dobila v dveh dneh. 

clock-img

30.08.2011, 00:32

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Hvala vsem za namige. Pri nalaganju programčka od Pošte se mi je nekje zataknilo, tako da sem potem naročila preko Digifota, kjer so mi obljubili, da bo knjiga v petek pri meni. Sem pa šele zdaj v naročilu videla, da imajo tudi uradni čas dostave 3 dni. user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni