cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Foto studio z ozadjem v Mb......?

clock-img

15.01.2007, 19:48

clock-img

nanak

pencil-img

43

Pozdravljene!

Nam se bliža čas ko bo naš Luka upihnil prvo svečko  user posted image user posted image user posted image user posted image
Kot je to v navadi ali pa tudi ne bi se radi šli slikat v fotoatelje, kjer imajo različna ozadja za različne priložnosti.
Ampak ne vem kje bi takšen atelje našla v Mariboru in okolici!?

Mi lahko pomagate prosim  user posted image user posted image user posted image

Še naprej lep večer

Lp, nanak

< Sporočilo je popravil Mič -- 16.1.2007 21:20:47 >

Iz pleničk se ti smehlja, nekaj čisto majhnega. Nedolžno ti zre v oči, k mamici v naročje si želi!

clock-img

15.01.2007, 21:13

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Vsi fotoateljeji imajo lepa ozadja po izbiri. Pojdite pogledat in vam bodo pokazali, pa tudi veliko rekvizitov imajo za zraven.user posted image

clock-img

23.01.2007, 11:33

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Mi smo se slikali pri Foto Tabor...ampak nisem preveč zadovoljna.

Kolegičini so šli k Foto Rega v centru MB. SVETOVNE slike!!! Zelo lepa ozadja, slike potem tudi malo popravijo, da so vsi še lepši kot v resnici souser posted image , vsaka slika pa je tudi lepo obrobljena.

Je pa res, da so dosti dražje kot Foto tabor...ampak ko sem videla slike, sem se takoj odločila, da gremo mi tudi tja.

---------------------------------------

---------------------------------------

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem