writing-img

Fotografiranje novorojenčka

clock-img

24.08.2007, 13:04

clock-img

biba78

pencil-img

17

Pozdravljene,

našega novorojenčka smo v bolnici nekajkrat veselo poslikali - včasih se je ob tem sprožil fleš, včasih ne. Nato me je, ko smo prišli domov, babica opozorila, da tega ne kaže početi. Zdaj sem kar zaskrbljena.

Koliko lahko fotografiranje škodi novorojenčku??

Hvala lepa za vaše odgovore!

clock-img

24.08.2007, 13:14

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Mah, ne poslušaj teh starih vraž v smislu, da vsaka fotka vzame otroku (človeku) nekaj duše user posted image  ... No, resno - zakaj bi mu pa škodilo? Pretiravati res ni treba, sploh s flešem ne - pa bolj zato, ker najbrž malega moti, če mu kar naprej bliska pred očmi, kot pa kaj drugega.

clock-img

24.08.2007, 13:17

clock-img

crci06

pencil-img

1854

zame bi bil samo fleš problematičen, če ga je preveč.
Jaz sem svojega nekajkrat slikala brez fleša, in potem še 1,2x s flešom, tolk, da ni bil res light show. Pa čez nekaj minut, dni kakorkoli že again and again.
Takle fleš za take micebe  učke, navajene teme  je pomoje kr hud. 

clock-img

24.08.2007, 13:28

clock-img

simona76

pencil-img

255

Ja, ravno fleš naj bi bil problematičen zaradi učk. Jaz slikam rajši brez, če pa z njim pa tako, da gleda stran.

clock-img

24.08.2007, 13:35

clock-img

neisha80

pencil-img

448

Biba78 ne poslušaj "dobronamernih" nasvetov,naredi tako,kot ti misliš,da je prav.Pa tudi lepo bo s pikico ćez par let gledat slikice,ko ne boš mogla verjet,da je iz tega novorojenčka na sliki zrastlo tako čudovito bitje....

clock-img

24.08.2007, 14:28

clock-img

livia

pencil-img

2395

Glih na pol metra mu res ni treba s flešom bliskat, drugače pa po mojem ni problem.

clock-img

24.08.2007, 16:21

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ah, moja tašča je že v porodnišnici veselo bliskala s flešem, pa je tamala ful trznila. Ne vem, jaz sem potem raje brez fleđa slikala. Je treba vseeno malo pazit te male očke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem