writing-img

Fotoknjiga

clock-img

14.06.2008, 17:08

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Kje ste dale delat fotoknjige? Kje so najbolj kvalitetne? Najbolj ugodne?

Dala bi delat poročno knjigo.

clock-img

14.06.2008, 18:04

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

link

< Sporočilo je popravil shorty -- 16.6.2008 8:40:35 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

14.06.2008, 20:12

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Dm.

clock-img

14.06.2008, 23:18

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Dm.

sej ta link, ki sem ga dala js je od DM user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

14.06.2008, 23:30

clock-img

amaya

pencil-img

4434

ma kako tu narediš, da ti slike shrani....jaz sem to knjigo že 4 delala...no in ker nisem zaključila, sem jo shranila...ko sem pa naslednjič odprla ni bilo ene slike več user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

15.06.2008, 20:47

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

ma kako tu narediš, da ti slike shrani....jaz sem to knjigo že 4 delala...no in ker nisem zaključila, sem jo shranila...ko sem pa naslednjič odprla ni bilo ene slike več user posted image user posted image user posted image user posted image

odpret moraš datoteko, ki si jo shranila na računalnik.... meni normalno odpre shranjeno datoteko..

bom pa z naročilom še kak teden počakala, ali pa poiskala sponzorja... stane skor 75 €....

clock-img

16.06.2008, 07:51

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Mi smo tudi dali delat pri DM. Trde platnice, 24 strani (se mi zdi) in je stalo 30€.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem