cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Fredov obroč v banji

clock-img

31.08.2009, 20:48

clock-img

smej

pencil-img

256

Ali je katera dala svojegauser posted image s fredovim obročom čofotat v domačo banjo? Moj malček zelo uživa v vodi ampak še ne zna sam sedet, pa bi ga dala v obroč da bi se malo namakal. Kako se obnese fredov obroč pri 3,5 mesecu?

clock-img

31.08.2009, 20:55

clock-img

onur

pencil-img

2700

jaz ga pri tako malem ne bi uporabljala. pa natoči vodo v banjo in pejd ti noter z njim.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

clock-img

31.08.2009, 21:24

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

Ja,mi smo našega tako kopali in je ful užival.

clock-img

31.08.2009, 21:27

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Niti na misel mi ni padla da bi ga v banjo dala v obroč user posted image
Sem ga držala,kasneje je pa šel v fliperja

clock-img

31.08.2009, 21:42

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Niti na misel mi ni padla da bi ga v banjo dala v obroč user posted image

Hočeš reči,da se nisi spomnila,da ga lahko daš v Fredov obroč user posted image

clock-img

01.09.2009, 02:15

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Jaz nalijem toliko vode v banjo, da lahko leži na hrbtu, no sedaj je tako velika, da tudi na trebuhu. Uživa maksimalno. Ker imamo tuš banjo, zmeče polovico vode venuser posted image

clock-img

01.09.2009, 06:33

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

bil je v fliperju in prav veselo čofotal. Fredovega obroča pa ne mara niti zdaj pri 9 mesecihuser posted image

clock-img

01.09.2009, 07:28

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: smej

Ali je katera dala svojegauser posted image s fredovim obročom čofotat v domačo banjo? Moj malček zelo uživa v vodi ampak še ne zna sam sedet, pa bi ga dala v obroč da bi se malo namakal. Kako se obnese fredov obroč pri 3,5 mesecu?

Niti pod razno, saj je še premajhen...user posted image daj ne s takimi prosim...saj bo še priložnosti da čofota. 3,5mesece je komaj star in ti bi ga že dala da sedi...joj kak ste ene trčene ne morem drugače rečt. Ma delajte kar hočete, če hočete škodovat svojemu otroku.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

01.09.2009, 07:38

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1

Ja,mi smo našega tako kopali in je ful užival.

tudi mi smo tako sprobali, kako se bo držala v Fredovem obroču. In je uživala in si na veliko "pela".. user posted image

stara pa je bila okoli 4,5 mes.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 1.9.2009 7:39:19 >

clock-img

01.09.2009, 08:14

clock-img

smej

pencil-img

256

botrca pa saj v fredovem obroču se ne sedi!? Se pa drugače ta obroč uporablja od 3 meseca naprej. Uporabljajo ga tudi v "plavalnih tečajih" za dojenčke, ki so pod vodstvom pediatrov in fizioterapevtov.

clock-img

01.09.2009, 08:56

clock-img

yelci

pencil-img

279

Mislm,da se fredov obroc uporablja od 4 meseca oz,ko samostojno drzi glavico.Od 3 meseca sva se kopala skupaj,je zelo uzival,zdaj,ko pa ze sedi pa cofota sam.lp

clock-img

03.09.2009, 17:34

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: smej

Niti pod razno, saj je še premajhen...user posted image daj ne s takimi prosim...saj bo še priložnosti da čofota. 3,5mesece je komaj star in ti bi ga že dala da sedi...joj kak ste ene trčene ne morem drugače rečt. Ma delajte kar hočete, če hočete škodovat svojemu otroku.

In zakaj smo trčeneuser posted image Saj sem pa napisala,da je užival in ne vem s čim bi mu lahko škodovala?Ne vem zakaj imaš živčne napade,ko pa je jasno da o tem obroču nimaš pojma.Ti svetujem,da se drugič vključiš v debate o katerih imaš znanje in izkušnje preden, preden nas žališ.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem