writing-img

Fredovi obroči

clock-img

20.02.2007, 13:39

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

user posted image

Zanimajo me vaše izkušnje s temi obroči, in sicer za večje, torej oranžnim in rumenim. Se mi zdi, da je to res najbolje za bazen ali morje.

Ali morda katera ve, če se prodajajo še kje drugje kot v LJ ali na netu? Recimo v MB.
saj nameravam kar v LJ poklicat, ampak vseeno.

Ali imate kaj drugega za v bazen za vaše malčke????

hvala

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

20.02.2007, 18:25

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Tudi jaz se zanimam glede tega. Imamo namreč ta rdečega, ampak ga bomo sedaj uporabljali z user posted image , za našega dveinpolletnika pa pojma nimam, kaj naj mu nabavim. Sem gledala ta oranžnega, pa ne vem, upam, da se bo oglasil kdo, ki ima izkušnje z njim.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

20.02.2007, 22:40

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

v mb jih prodajajo v pikapolonici (pri takkotu)...do 2,5 let ste uporabljali rdečega? sem mislila da bo pri 2 že menjat user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

21.02.2007, 07:33

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Moja dva sta hodila na tečaj: Jakob kot dojenček, Maruša pa pozneje, ko je bila stara 4 leta. Maruši je bil ta obroč (imeli so rumene) všeč. še bolj pa ji je bil všeč tisti črv, ki si ga je dala pod pazduhe.
Jakob pa je imel, dokler ni znal plavat, rokavčke, ker fredovega obroča ni maral.

Včasih je tečaj potekaj na Fontani - pokliči tja, mogoče jih dobiš.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem