writing-img

Frizer v Mb?

clock-img

23.09.2008, 21:44

clock-img

Anonimen

Kam hodite in ste zadovoljne??

clock-img

23.09.2008, 21:55

clock-img

Anonimen

Jaz hodim v Lenart v studio Oranž (k Goranu) in sem  zelo zadovoljna.

clock-img

23.09.2008, 21:56

clock-img

Anonimen

Aja, pa še to. Jaz sem iz Mb, ampak za dobrega frizerja se mi ni težko peljat v Lenart.

clock-img

23.09.2008, 22:05

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Frizirnica pri Ingi, Limbuška cesta. Mladi odpiljeni frizerji. Zadovoljna.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

23.09.2008, 23:20

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Definitivno NE IDI na Slovensko (Krznarič). So me zaj....i v nulouser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

23.09.2008, 23:34

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

IZVIRNO SPOROČILO: kim22

Jaz hodim v Lenart v studio Oranž (k Goranu) in sem  zelo zadovoljna.

user posted image Goran je bil moj frizer še iz cajta Habakuka, pa potem pri Markotu...potem pa je šel v Lenart. Prava faca je!  Jaz sem ostala sem pri MM-ju in me tam tudi tam OK zrihtajo. Samo preko Gorana ga ni!user posted image

clock-img

24.09.2008, 08:59

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

kolko pa kaj stanejo frizure v salonih....

jaz mam eno dobro frizerko, ki me pride na dom porihtat pa ni tako drago (barvanje+prameni+striženje+sušenje = 25 €)

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

24.09.2008, 09:59

clock-img

Eca

pencil-img

1305

Jaz hodim v City, striže me Natalija. Zame ni boljše frizerke.
Zna oceniti kaj paše k obrazu, se prilagodi tvojim željam in upošteva kvaliteto in gostoto las. To se meni zdi pomembno, pa če je odpiljena ali pa ne.
Cene v salonu pa so kar zasoljene.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

clock-img

24.09.2008, 10:38

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

jaz mam eno dobro frizerko, ki me pride na dom porihtat pa ni tako drago (barvanje+prameni+striženje+sušenje = 25 €)

Res al kaj? To pa sploh ni drago. Jaz sem samo za striženje dala toliko. Kaj to je kakšna prijateljica ali se prav ukvarja z tem?

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

24.09.2008, 11:04

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Na koroško v frizerski studio MM.
Kopletna obdelava - pranje, barvanje, striženje, sušenje in kava 32 EUR.

clock-img

24.09.2008, 11:38

clock-img

muška

pencil-img

3223

danes em se peljala skozi pobrežje, Marko Matjaž ima 30 % OFF user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.09.2008, 12:01

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Res al kaj? To pa sploh ni drago. Jaz sem samo za striženje dala toliko. Kaj to je kakšna prijateljica ali se prav ukvarja z tem?

to je ena punca, ki je delala nekaj časa v enem od mb-frizerskih salonov. obvlada res. pa frizerka je po izobrazbi - pa draga ni.

< Sporočilo je popravil mojamura -- 24.9.2008 12:02:28 >

clock-img

24.09.2008, 12:41

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

to je ena punca, ki je delala nekaj časa v enem od mb-frizerskih salonov. obvlada res. pa frizerka je po izobrazbi - pa draga ni.

Je iz MB?

Ker moji lasje sivijo pri mojih skoraj 31-ihuser posted image user posted image user posted image user posted image , ampak roko na srce si ne morem privoščit svojega frizerja, ki mi je enkrat mesečno za barvanje narastka računal 55€, potem pa vsak 3.mesec 65€ za barvanje celote. Pa imam lase do ramen.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj si barvam sicer sama, ampak ko tako paše ko ti nekdo drug dela.
Si pa nekako ne predstavljam kako to zgleda doma. Ona pride ti pobarva lase, si jih sama umiješ in te ona tačas čaka v dnevni in potem dalje ali kako?????????

lp, Mojca

clock-img

24.09.2008, 13:34

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Jaz hodim v Lenart v studio Oranž (k Goranu) in sem zelo zadovoljna.

Jaz tud hodim v lenart,samo ne k Goranu,se mi zdi drag!Pa tud par jih je šlo k njemu in niso ble zadovoljne,ni jih pa strigel on,to pa res!

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

24.09.2008, 15:13

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga

Je iz MB?

Ker moji lasje sivijo pri mojih skoraj 31-ihuser posted image user posted image user posted image user posted image , ampak roko na srce si ne morem privoščit svojega frizerja, ki mi je enkrat mesečno za barvanje narastka računal 55€, potem pa vsak 3.mesec 65€ za barvanje celote. Pa imam lase do ramen.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj si barvam sicer sama, ampak ko tako paše ko ti nekdo drug dela.
Si pa nekako ne predstavljam kako to zgleda doma. Ona pride ti pobarva lase, si jih sama umiješ in te ona tačas čaka v dnevni in potem dalje ali kako?????????

lp, Mojca

ne punca ni iz MB. je pa bližnja okolica.

mi, ko pride mamo družinski frizeraj. npr. mene pofarba postriže vmes še moje fante. mi pomaga pri umivanju glave, me postriže itd. če je pa samo moja glava za zrihtat, pa medtem ko mam gor barvo pijeva kavo pa čvekave.

clock-img

24.09.2008, 19:57

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

jaz se pa kar na Ptuj vozim k Fenosu..... si paševa user posted image

clock-img

24.09.2008, 19:59

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Marko Matjaž.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem