writing-img

Frizura za na poroko

clock-img

18.09.2007, 09:55

clock-img

monja79

pencil-img

215

V soboto smo povabljeni na poroko, jaz pa ob mali dojenčici ne bom uspela tega dne k frizerjuuser posted image . Kako naj si uredim lase, da bo izgledalo, da bom sfrizirana ... Ideje prosim.

Imam pa ravne lase, dolžine malo čez ramena in spredaj krajše na čelo ("fru fru"), svetlejše s prameni.

No kako naj se uštimam. Se mi zdi, da imam za navijat prekratke in da bi čudno izgledala. Mogoče kaj z likalnikom za lase, pa kake sponke ... Ne vem no user posted image , dejte mi pomagat, prosim.

clock-img

18.09.2007, 10:03

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

jaz ne bi prav nič komplicirala. bi si jih spela v čop in morda dva pramena ven ob obrazu, če imaš strogi fru-fru.

druga varianta je, da si jih spneš v tako - malo razmršeno figo. spet narediš čop, obviješ lase okoli spetega mesta in jih spenjaš z lasnicami tako, da ti kak pramen nagajivo ven pade.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

18.09.2007, 11:28

clock-img

jerikou

pencil-img

204

ja tole z razmrsano figo dobro izpade ce jo spnes s kako dobro špangico,ki imam recimo kak cvet lahko pa si tudi kak svez cvet v lase spnes zraven.Pomoje manj kot bos komplicirala bolje bo.Kaj pa bos oblekla?

clock-img

18.09.2007, 12:24

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Jaz sem bla 14 dni od tega na poroko in ti povem, da če bi mela  nevem kakšno frizuro se ne bi počutla dobro, kajti vse so mele bolj na izi! Se pravi ali zlikano ali malo skodrano v glavnem vse bolj naravno!

clock-img

18.09.2007, 12:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.09.2007, 19:11

clock-img

monja79

pencil-img

215

Hvala za odgovore. Bom malo probala in likala in kodralauser posted image . Mi bo že nekaj ratalo. Pa tudi tista ideja z razmršeno figo mi je všeč. Samo ne vem, če mi bo ratala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem