writing-img

Fruchtzwerge pri 7 mes.

clock-img

01.02.2005, 15:50

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Naš mali je bolj pri neješčih. Saj zdelo se je tako, dokler sem mu dajala hrano "po predpisih" (ne preveč banane, soli..)Zdaj pa vsako sadno kašo posladkam z banano, učasih tudi piškotkom (otroškim_pa saj ne pretiravam ampak tako malo :) )Danes sem probala z bananinim fruchtzwergijem in mali rad je.
A je to prezgodaj?

:miska:

clock-img

01.02.2005, 15:52

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Aja pa še to, tiste kaše , ki jih pripraviš samo z vodo ne mara kaj preveč_ne vem, mogoče mu pa umetno mleko ne paše:zmeden:. Zato bi pa tiste skutke rada dajala.

clock-img

01.02.2005, 16:46

clock-img

puri

pencil-img

2171

Naš bo čez en teden star 7 mesecev, pa mu Fruchtzwerge dajem že en teden....po eno na dan!:)
Banano mu pa jaz dam skoraj celo vsak dan...nisem še slišala, da ne bi bla dobra:zmeden:

lp

clock-img

01.02.2005, 16:54

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

tudi pri nas je fruchwerge glavna poslastica. Ker je bejba zelo neješča, kar se ji sicer ne vidi, smo veseli, da sploh kaj poje. Tako da se zadovoljimo z vsem, kar ji zleze v rito in se ne obremenjujemo s tem ali je še prekmalu zanjo ali ne. Važno, da nekaj poje.

lp

clock-img

01.02.2005, 17:26

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Puri, ne da banana ne bi bla dobra ampak, ker je sladka jo imajo :duda: radi potem pa mu ponudiš npr. korenje ga pa ne mara, ker ni tako slastnega okusa. To sem misnla.

clock-img

01.02.2005, 19:25

clock-img

puri

pencil-img

2171

Aja, to pa verjamem, ker ima naš res najraje banano od vsega sadja, od zelenjave pa sploh:zmeden:

clock-img

01.02.2005, 23:21

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Fruchtzwerge mu jaz dajem tudi že kakšen mesec in sicer po obroku. Npr. dam mu juhico in nato še jogurt za posladek. Dnevno poje tudi eno banano tako da če pomaga da boljše je, ko dodaš banano ne skrbi. Glavno da poje.

clock-img

02.02.2005, 07:04

clock-img

dory

pencil-img

8852

Moj jih ze od petega meseca pridno papca...edino jagode ne mara:zmeden:

clock-img

02.02.2005, 12:06

clock-img

BokiMB

pencil-img

343

Jaz sem to skutko dala že kmalu po 6. mesecu, ker je "dovoljene" hrane tudi pojedel bolj malo, F. pa je zmazal v trenutku. Pa še s težo je bil pod minimumom, tako da mu skoz dajem, kar rad je.

Banano sem mu po malem dajala že od 5. meseca. Kmalu je pojedel celo banano, vsak dan in tako je še danes.

clock-img

02.02.2005, 14:24

clock-img

lin

pencil-img

2504

Mi smo z Fruchtzwergijem začeli že pred dvemi meseci,se pravi pri 5 mes.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem