writing-img

Fruit of the Earth

clock-img

27.06.2007, 08:28

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Ali pozna katera tele izdelke?
Nagledala sem si predvsem en sprej Block Up s korenčkom (z zaščitnim faktorjem 4) za hitrejšo porjavitev; in pa Aloe Vera gel za po sončenju v spreju???
Btw, to sem videla v eni reklami, me pa zanima, kje bi to lahko dobila? Ker je reklama od nekih tujih lekarn, bi verjetno lahko poiskala v slovenskih lekarnah?

clock-img

27.06.2007, 08:51

clock-img

Mary Poppins

pencil-img

37

Kolikor vem, imajo Fruit of the Earth v vseh lekarnah. Pa v Medexu sem ga tudi videla. So pa res fajn stvari, sem jih nekaj sprobala, pa sem bila z vsem zadovoljna. kaj točno, se pa ne spomnim več.

clock-img

27.06.2007, 09:06

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Evo našla sem na Lekarnarju http://www.lekarnar.com/Fruit-of-the-earth-BIMEDIA/ ; tukaj sicer nimajo sprejev, grem pa popoldne do lekarne. Potem pa sporočim, če dobim, če ktero zanima user posted image

clock-img

27.06.2007, 09:07

clock-img

Anonimen

V lekarni.

Aloe vera gel je fenomenalenuser posted image

clock-img

27.06.2007, 09:23

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Poglej v Sanolaborju. Jaz sem si tam kupila kremo aloe vera od Fruit of the Earth.

clock-img

27.06.2007, 13:34

clock-img

Anonimen

Te kompletke, o katerih govoriš, sem videla v Sanolaborju. Imajo skupaj pakirano ta sprej za sončenje in manjšo pakungo losjona za po sončenju. Drugače tega ne poznam, uporabljam pa njihovo Shea butter za kožo po telesu in mi je fajn.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem