writing-img

Fruit of the loom

clock-img

02.12.2007, 13:55

clock-img

biga

pencil-img

838

Živjo, a mogoče katera ve, kje še prodajajo nekdaj popularne puloverje Fruit of the loom? A jih sploh še imajo v kakšni športni trgovini? Npr. na Dolenjskem in v Posavju?

clock-img

02.12.2007, 13:57

clock-img

Anonimen

Mene tud to zanima, ker so mi ble njihove trenirke zakon. user posted image

clock-img

02.12.2007, 14:03

clock-img

Anonimen

Evo midva sva si naredila zalogo ravnokar puloverjev in trenirkuser posted image . Nabavila sva pa vse prek katalogov poslovnih daril. Se moj pač s tem ukvarja in sva nabavla morje stvari, ful poceni, še eno fenomenalno bundo 3v1 .... pa res ful poceni.
V trgovinah pa res nisem že dolgo videla te firmeuser posted image

clock-img

02.12.2007, 14:39

clock-img

paris

pencil-img

1304

A veste kje sem jaz nazadnje videla to firmo, pred 14 dnevi nekako- v Evrospinu!! Ne moreš verjet, sem prav od blizu pogledala, ker se mi je zdelo res čudno. Imeli so zg. dele - puloverje za odrasle, raznih barv. Zdaj ali so bili original ali fake pa res ne vem?

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

02.12.2007, 16:27

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Še ne dolgo nazaj so imel ful dobro izbiro v trgovini Safari na Vidmu v Krškem. Pa še nekje sem jih vidla, pa se zdej ne spomnim. Če se bom, bom napisala.user posted image

clock-img

02.12.2007, 16:29

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Aja, pa v Novem mestu v Bršljinu spodaj pod Tomas sportom je ena trgovina Top line. Tam jih majo tud!

clock-img

02.12.2007, 19:04

clock-img

Anuška79

pencil-img

419

Nekaj jih je ponavadi tudi v Neckermannovem katalogu: hlače, jopa s kapuco ter pulover. Ne vem pa če tudi v tem zadnjem. 

clock-img

02.12.2007, 22:10

clock-img

only_me

pencil-img

392

hja moj bratec še vedno prisega na tole znamko. In vedno jo dobi - štajerski konec.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem