writing-img

Ful topel vrat, vročine pa ne?!

clock-img

13.01.2006, 10:03

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Hm. Moja user posted image  je že od včeraj popoldan ful topla po vratu, vsakič, ko jo imam v rokah, to opazim, tudi še danes. Vročino sem merila pod pajsko pa je nima. Hm??

clock-img

13.01.2006, 10:06

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Če je vroča po zatilju, je najbrž predebelo oblečena ali preveč pokrita.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

13.01.2006, 10:50

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

verjetno ji je vroče, sploh če je mokra po vratu. Na vratu prec vidiš, ali je otroku prijetno, ali vroče, ali ga zebe. Kako je pa oblečena in koliko stopinj imaš v stanovanju?
Vročino pa sicer opaziš tako, da ima vroča ušesa.

clock-img

13.01.2006, 11:38

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Hvala. Sej sem pomislila, da ji je vroče, ampak mi je čudno, ker je oblečena kot običajno. Imamo 22-23 stopinj. Je pa po celem telesu normalne temperature, tako da verjetno bo res to. Čeprav je bla včeraj oblečena precej rahlo, pa vseeno topla zadaj.. hm user posted image

clock-img

13.01.2006, 11:48

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz sem mojemu dvomesečniku oblačila relativno malo, ravno iz tega razloga. Torej body brez rokavov in pajac iz pliša, pa dodatne nogavičke. To je bilo vse, kar je imel oblečeno doma, pri istih stopinjah, kot pri vas, rojen pa je bil decembra. Samo za primerjavo

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

13.01.2006, 18:11

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

Moja pikica pa je vroča za uhicami, ampak ni nič bolana, ker sma bili pri zdravniku in nima vnetih uhic ali kaj podobnega. Tak da je to mogoče odvisno od otroka.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem