cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

GORENJKE ................ NUJNO RABIM POMOČ

clock-img

02.05.2005, 22:28

clock-img

india

pencil-img

5342

Vem, da to sodi med oglase, a ker je nunjo sem to dala sem gor in se vam vsem opravičujem!

Gorenjke, prosim če mi lahko katera pomaga!
Moja dobra prijateljica nujno potrebuje garsonjerco ali enosobno stanovanje zase in svojo hčero....rade bi se postavile na svoje noge, saj ju doma grdo gledajo. Sta pošteni, redoljubni in res v stiski! Če katera lahko pomaga, prosim,naj mi sporoči na privat! VAm bomo zelo hvaležni....gre pa za relacijo: Škofja Loka do Kranja!
:miska:

Hvala, Miška

clock-img

02.05.2005, 22:34

clock-img

Anonimen

A pa to mora biti privat ali lahko preko nepremičninskih agencij? Jaz ti lahko jutri pošljem Gorenjski glas. Notri so nepremičninski oglasi. Mogoče bi šlo tudi po e-meilu, samo to bi šlo samo od jutrišnje številke. Lahko pa pošljem še kakšne prejšnje izvoda, da boste laže našle.

clock-img

02.05.2005, 22:38

clock-img

india

pencil-img

5342

Splišni, kakorkoli, samo, da ji nekako pomagamo, danes je namreč deklica zaradi hudih psihičnih pritiskov padla skupajin so jo peljali v LJ na Pediatrijo. A ti lahko na privat pošljem svoj mail?:rozica:

clock-img

02.05.2005, 22:40

clock-img

Anonimen

Ja, daj, pa še naslov, da ti pošljem časopise.

clock-img

02.05.2005, 22:44

clock-img

india

pencil-img

5342

Splišni, pravi,da gorenjski glas ima, tako,da hvala za to, moj mail pa je miska01@gmail.com

clock-img

02.05.2005, 22:46

clock-img

Anonimen

A pa nič ne najde primernega ali kaj? Saj je kar nekaj takih stanovanj ponavadi notri.

clock-img

02.05.2005, 22:47

clock-img

india

pencil-img

5342

Ne vem, morda pa ni zdaj nič gledala, je čisto zmedena:zmeden::zmeden:, ti vseeno pošljem naslov!
Tisočkrat hvala!:rozica:

clock-img

02.05.2005, 23:00

clock-img

ciciban

pencil-img

320

Na nepremicnine.net imajo dva oglasa za garsonjero-Planina 1 in Milje!

clock-img

03.05.2005, 09:11

clock-img

Annny

pencil-img

4837

MIŠKA01,
za kateri del Gorenjske rabita garsonjero?
Lahko pomagam samo z informacijo, da je najemnina najcenejša na Jesenicah:zmeden2:
Lp

clock-img

03.05.2005, 09:22

clock-img

india

pencil-img

5342

Annny, v bistvu deklica hodi v šolo v Šk.Loko, mamica pa tam v službo.

Lp,Miška

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem