writing-img

GOSTILNA z divjačino

clock-img

18.04.2005, 10:07

clock-img

india

pencil-img

5342

Prosim predlagajte mi gostišča oz. restavracije,kjer dobiš divjačino in sicer oddaljenost od MB ne rabi bit problem, naj pa le ne bib ilo nekje na Primorskem ali Gorenjskem ( tako daleč mi ni za hodit na kosilo).
Gre za slavje 3 rd jev skupaj...prostor pa naj bi bil primeren tudi za otroke.

clock-img

18.04.2005, 10:12

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Morda Jelenov greben, Olimje. Gojijo damjake, odličen je njihov jelenji golaž (iz prve roke), mislim pa, da imajo tudi merjasca, pa ne vem zagotovo.:zmeden2:

LP

Pi-kica

clock-img

18.04.2005, 10:13

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Meni je najbolj všeč Jelenji greben, pa še najboljše je. Drugače pa vem, da je Šiker včasih imel Jelenji golaž, za kaj več pa ne vem.

Na jelenjem grebenu je po moje zanimivo tudi za otroke. Pa še gugalice in tobogane imajo.

LP,
Mojca:nosecka:

clock-img

18.04.2005, 10:15

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

v Zrečah zavijte do Gorenja, tam je ena super gostilna Smogavec: jelen, merjasec, srna, .... Njami! Otroci imajo zunaj zelenico z igrali.
Pozdravček!

clock-img

18.04.2005, 10:25

clock-img

india

pencil-img

5342

Uau, dekleta, to je super! Bomo sicer dali na glasovanje, a ne vem,če ne bomo kar obojega izkoristili ( vsak vikend eno:)-:)-:)-:)-)!
Hvala!

clock-img

18.04.2005, 10:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.04.2005, 10:56

clock-img

india

pencil-img

5342

Bagi, a si morda divjo svinjo z višnjami poslusila?? Meni se je takoj to zaluštalo!!!!
sem že zdaj lačna, ne vem, kako bom do nedelje včakala:zmeden::zmeden::zmeden::)-:)-:)-:)-

clock-img

18.04.2005, 11:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem