writing-img

GSM in dve sim kartici

clock-img

17.03.2010, 12:46

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Zgolj iz radovednosti sprašujem, ali se da pri nas dobit mobitel, v katerega vstaviš dve sim kartici in si tako dosegljiv na dveh številkah.

Vem da jih onkraj naših meja imajo, kaj pa pri nas?user posted image

clock-img

17.03.2010, 12:49

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: luka jan
ali se da pri nas dobit mobitel, v katerega vstaviš dve sim kartici in si tako dosegljiv na dveh številkah.

Ja.

clock-img

17.03.2010, 13:57

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

mobitel je imel samsunga za dve aktivni sim kartici. Jaz sem ga mojemu kupila ker je vedno dva telefona s sabo nosil (službenega in privat), pa je zelo zadovoljen.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

17.03.2010, 15:05

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška

mobitel je imel samsunga za dve aktivni sim kartici. Jaz sem ga mojemu kupila ker je vedno dva telefona s sabo nosil (službenega in privat), pa je zelo zadovoljen.

No, saj zato se meni zdi to praktično. Sama sicer ne bi menjala, ker ne vem kako so tehnično podprti, bom pa šla gledat na Mobitelovo spletno stran, če še imajo tega Samsunga.

clock-img

17.03.2010, 22:28

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

jaz si zelo želim imeti mobi z dvema karticama, tako da sem se malo pozanimala. Pri Mobitelu imajo enega Samsunga, pri Simobilu in T-2 nimajo, za Tuš ne vem.
Sama sem uporabnica Nokie N79, uporabljam nekaj dodatnih funkcij, ki jih ta telefon ima, Samsung pa niti slučajno, tako da še vedno za sabo nosim 2 telefonauser posted image . Pa upam, da bo Nokia naredila en dober telefon z dvema slotomauser posted image .

clock-img

28.03.2010, 10:36

clock-img

stela2010

pencil-img

10

Hoj,

tole z dvema karticama je pa res praktično. Me pa matra to, k ne vem če sem prav slišala, da se da lahko preko ene krtice dve telefonske "sprogramitrat". Verjetno je to samo v primeru, ko imaš enega ponudbinka in dve njegove telefonske številke.

Kako pa bi bilo v primeru da imaš dve številke dveh ponudnikov -  verjetno se ne da dogovoriti, pa so pol rajši naredil telefon, ki to podpira.

Se bom pa mal pozanimala.

Ciao, vsem.

clock-img

29.03.2010, 13:44

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Sem malo brskala in res našla telefon z dvema sim karticama in sicer tega.
http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1418&pu=0

Pri Simobilu nisem našla podobnega telefona, Mobitel pa ga ima, ampak samo tega. Jaz drugega nisem našla.
Izgleda cool, cena je tudi sprejemljiva, sedaj samo rabim nekoga da ga kupi namesto mene. Meni ga nočejo dat.user posted image Bom mogla še malo počakat, da mi vsi aneksi potečejo.user posted image

clock-img

30.04.2010, 20:56

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: stela2010

Hoj,

tole z dvema karticama je pa res praktično. Me pa matra to, k ne vem če sem prav slišala, da se da lahko preko ene krtice dve telefonske "sprogramitrat". Verjetno je to samo v primeru, ko imaš enega ponudbinka in dve njegove telefonske številke.

Kako pa bi bilo v primeru da imaš dve številke dveh ponudnikov -  verjetno se ne da dogovoriti, pa so pol rajši naredil telefon, ki to podpira.

Se bom pa mal pozanimala.

Ciao, vsem.

Sem izvedela, da se da. Kolegica ima tega Samsunga in ima notri kartico Simobil in Mobitel in dela brez problema. Je pa res, da je telefon kupila pri Mobitelu in ni zaklenjen, v nasprotnem primeru verjetno ne gre.

clock-img

30.04.2010, 21:05

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ja, se da. Moj ga ima, pa je zadovoljen. Vsekakor boljše kot prej, ko je z dvema mobijema okrog hodil.

clock-img

01.05.2010, 18:32

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

gina, a tvoj ima tega samsunga al kakšnega drugega sprogramiranega? Ker jaz moje nokie res ne bi menjalauser posted image

clock-img

07.05.2010, 21:23

clock-img

Simplicity

pencil-img

6

Živjo.

V primeru ene SIM-kartice in dveh telefonskih številk gre za storitev ALS, je pa res, da je treba imeti enega operaterja, Jaz ima to storitev pri Mobitelu in mi je zelo uporabna, da mi ni treba dve telefonov nosit okrog. Prav pride tistim, ki imate službeno in privat številko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem