writing-img

Gardaland - prenočišča

clock-img

30.07.2009, 22:55

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Naslednji teden bi šli za dva dni v Gardaland, pa ne vem, kam naj gremo spat.
Ob Gardskem jezeru je kup lepih kampov, pa od povsod dobivam informacije, da so polno zasedeni. Šotora nimamo, zato iščemo bungalov ali nekaj podobnega. A mogoče pozna katera kakšno privat namestitev?

clock-img

31.07.2009, 08:54

clock-img

Andra

pencil-img

825

Mislim, da bo prihodnji teden kar kriza, glede na to, da italjani začenjajo svoje počitnice....

clock-img

31.07.2009, 12:27

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Najcenejša varianta so moteli ob avtocestah. Sam vprašanje,kako bo prosto?

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

03.08.2009, 09:19

clock-img

Babsi

pencil-img

149

avgusta je tam blazna gužva. Kampi so natlačeni, tudi če je kakšna luknja te vzamejo minimalno za 5 dni. Enako je z bungalovi, ki jih v avgustu lahko najameš najmanj za 7 dni.
Svetujem ti, da poiščete kakšen hotel. Na www.booking.com boš sigurno kaj našla. Večina hotelov ima tudi bazen.

clock-img

03.08.2009, 11:42

clock-img

staši

pencil-img

367

Ne  vem če ste glih zbrali pravi termin za Gardaland poleti,zdej imajo italjani njihov feragosto in je povsod gužva in kolone (včeraj npr.je moj oče ki vozi avtobus ostal na italjanski avtocesti v 35 km dolgi koloni ),
ne vem no dobro premislite..

clock-img

03.08.2009, 13:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.08.2009, 17:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

03.08.2009, 21:52

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Staši, pa misliš, da ni bila včeraj na AC gužva zaradi nedelje? Jaz mislim, da sredi tedna mogoče vseeno ne bi smelo biti tako hudo. Ali pač? user posted image

Almera, hvala za link. Zelo uporabna stran. Smo si pa že sposodili šotor in bomo šli kar kampirat. Dve noči bomo že zdržali user posted image

Sam ste me vseen mal prestrašle s tole gužvo. user posted image

clock-img

04.08.2009, 20:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

04.08.2009, 21:09

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Uuu Almera, a vi pa kar za cel teden šibate? Super! Kje ste pa še apartma našli?

Mi si bomo pa letos malo pogledal po kampih ob Gardi, pa se že nekaj pogovarjamo, da šli naslednje leto julija za en teden tja, namesto na morje. Bomo videli...

Štartamo v četrtek zjutraj, vračamo se pa odvisno od vremena in vzdušja v soboto ali v nedeljo. Uživajte tudi vi, pol bova pa izkušnje primerjali. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem