writing-img

Gardaland in Aqualand-lastna režija

clock-img

19.06.2009, 09:00

clock-img

Natty5284

pencil-img

163

Ojla!

Dajte mi povedat če se nama splača...razmišljala sva, da bi šla nasleednji teden, ko je praznik za kakšne tri dni malo do Gardalanda in Aqualanda pa mogoče še safari, ko je ravno vse nekje na kupu. A ve katera koliko je vožnje do tja in koliko so vstopnine za omenjeno?Prespala bi pa v šotoru nekje ob Gardskem jezeru. Kateri je najcenejši camp za šotore, samo toliko da prespiva?

Lp Natty

clock-img

19.06.2009, 09:16

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Ja, seveda, lastna režija je super, saj si pač po svoje organiziraš svoj čas, celotno logistiko...

V Gardalandu sem bila že večkrat, do tja je dobrih 350 km, torej nimaš 4 ure kaj delat. Govorim iz Ljubljane in brez daljših postankov. Ker pa imaš verjetno otročička, potem računaj pač nekaj več časa za večkratne postanke. Splača se iti zelo zgodaj, da otrok spi v avtu, potem boš lahko res hitro na cilju.

S kampi nimam izkušenj, nisem tak tip, mi gremo ponavadi v hotel ali apartma, tukaj ti bo že kakšna druga primerno svetovala.

Vse ostale podatke o cenah ipd. pa si poglej na netu: www.gardaland.it in www.canevaworld.it.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

19.06.2009, 09:44

clock-img

Babsi

pencil-img

149

Mi gremo tud takrat. Gremo ta nov šotor stestirat. user posted image user posted image user posted image  Zgleda, da nas bo cel kup.
Kampov je tam ogromno. Na internetu najdeš večino njih.
http://www.gardalake.it/search.php?tipologia=camping
Vstopnine so vse objavljene na spletnih straneh. V Gardalandu se pripravite na gužvo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem