writing-img

Garderobna soba

clock-img

10.08.2007, 13:58

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Čeprav smo lani v celoti prenovili stanovanje, mi moj gradbeni duh ne da miru in tako sem prišla do ugotovitve, da bi pa ob nekoliko drugačni namembnosti nekaterih prostorov le lahko prišla do tako želene garderobne sobe. Res bi bilabolj majhna, pregrajaena s siporeksom, a vendarle...

Kar me dejansko zanima, je sistem polic in palic itd. za garderobni prostor. Pozna kdo kak fajn sistem, kjer lahko kupuješ posamezne dele in jih skombiniraš po lastnih željah? Seveda cenovno dostopno ... Nekaj sem že iskala na strani od IKEE.

Vsaka info, spletna stran bo dobrodošla.

Aja, pa kako velike garederobne sobe imate vi? Jaz bi blazno rada imela v njej še prostor za likanje, a ne vem, če bo dovolj velika.

Letos pa bo!

clock-img

10.08.2007, 14:12

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Hojla midva sva nabavila vse za garderobn sobo v Ikei, razen polic, ki jih bova pa sama naredila. Imava garderobno sobo v katero se pride iz spalnice. Na vsaki strani postelje bodo vrata - zdej so še samo luknje,(kot so naprimer na omari) in se bo lahko vstopilo v sobo. Žal pa je premajhna za likanje...po drugi strani bi bila pa kr osamljena, če bi imela tam še likalnico...imam rada družbo zato to počnem kr v kuhinjiuser posted image

lp,
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

10.08.2007, 14:30

clock-img

Anonimen

ja ikeja ima fin sistem..oz 2 ali palice ali omare. samo pazi..poglej širine elementov, ki so samo 1 m al pa pol metra, tko da če boš mela prostor recimo 2,35 dolg ne boš nč not spravla, in ti ostane smao da daš po meri delat - pomeni mučos dineros!

clock-img

12.08.2007, 20:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem