writing-img

Gel iz pampersk

clock-img

31.12.2005, 14:30

clock-img

Stajerka

pencil-img

138

A se je kateri že zgodilo, da je uhajal gel iz papmersk???user posted image user posted image

Do sedaj se bila s plenicami pampers zelo zadovoljna. V zadnjem tednu pa ne več!!!  Naš osemesečni fantek ima malo močnejše nogice zato so mu 4+ pamperske že premale in smo preklopili na velikost 5. 
Po zadnji noči je bil malček zjutraj dobesedno preplavljen z gelom, da sem ga morala skopati! Res, da je imel pleničko 9 ur na sebi, vendar je imel  do sedaj 4+ včasih tudi po 10 ur na sebi in se ni zgodilo nič podobnega. Gel je uhajal tudi iz Pampers Sensitive 5 že po 4-ih urah.

Ali katera ve zakaj???? Res pa je, da sem 4+ kupila na 15% akciji v Leclercu. Oba paketa 5ke pa v DM-u.

razočarana

clock-img

31.12.2005, 14:37

clock-img

pikika

pencil-img

11

Se nam še ni zgodilo, sicer uporabljamo Fixies (trenutno 4-9Kg). Čez noč se nabere tja do četrt kile, pa nič ne spušča (niti gel, niti drekec). Fixies so malodražje, vendar je vredno poskusiti.

clock-img

31.12.2005, 15:01

clock-img

Stajerka

pencil-img

138

Hvala bom poskusila, saj odkar uporabljamo velikost  5 se mi niso nobene plenice dobro obnesle. Res pa je, da nisem poskusila še fixes.

Ali je res takšna razlika med 4 in 5? user posted image

clock-img

31.12.2005, 15:10

clock-img

pikika

pencil-img

11

Ne vem za 4 in 5, mi imamo še Midi, to je številka 3 za težo 4 do 9kg.

clock-img

31.12.2005, 15:29

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Za točno to številko ne vem. Je pa tako, da naš mali ful lula in kaka in za ponoči nam vse premoči - pampers, lumpi, libero, fixies. No, glede lulanja so res verjetno fixies najboljše- najmanj premočijo.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

31.12.2005, 15:38

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Kako to pa da ima osemmesečnik že št.5? Zaradi nogic se meni ne zdi težava saj sam reguliraš koliko jo zalepiš. Saj ne da bi kaj slabega misla samo naša ima 16 mesecev in ima še vedno 4 (7-18kg), pa so še komot ima pa 11kg.
Koliko pa je težek? O kakšnem gelu ti to? To je verjetno škodljivo v takšnih količinah kot ti navajaš?

clock-img

31.12.2005, 16:11

clock-img

mia-2

pencil-img

397

Tud nam je gel ugajala iz pampersk zato smo jih zamenjali.Sedaj sem kupila plenice od Dm-ja(babylove) in je ista pesem še slabše.Tko da smo zdaj na Fixies in ni težav.

clock-img

31.12.2005, 16:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.12.2005, 18:08

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Haj!

Meni se pa to še pri nobenih plenicah ni zgodilo. Pa uporabljava pampers (iz Müllerja, Leclerca, Špara), Libero,...

LP

clock-img

01.01.2006, 11:21

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Tudi iz Huggies uhaja gel.

clock-img

01.01.2006, 11:35

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Samo za informacijo.. Fixies plenice so res dobre plenice. Dela jih namrec podjetje, ki med drugim dela produkte za inkontinenco starejsih ljudi, zato tudi vedo kako narediti nekaj, kar bo vpilo veliko tekocine. Fixies je tudi edina plenica, pri kateri imam obcutek da "diha". Na plenici namrec ostane en tak vlazen (ne moker) obcutek in se vidi, da ni "vodotesna". Te plenice so res super in vredne svojega denarja!!!

clock-img

01.01.2006, 11:38

clock-img

Stajerka

pencil-img

138

Saj to je tudi meni čudno, imamo skoraj enajst kg, pa 4+ komaj zapnemo, ker je pamperska prekratka in ježki za zapenjanje pridejo tik nad nogicami (na bokih). Da ne govorim, da vso to količino, ki jo polula v treh urah ne zmorejo... in smo preklopili na večje.

Gel so prozorne kroglice, ki vpijajo tekočino. O škodljivosti gela pa so se razpisali za na prejšnjih forumih...user posted image

clock-img

01.01.2006, 11:47

clock-img

Stajerka

pencil-img

138

Hvala vsem skupaj. Bom poskusila s Fixes, saj sem glede njih prebrala še najmanj slabih stvari na forumih.

Čez dan ni problemov, saj se previjamo v povprečju nekje na 3-4 ure.  Čez noč pa mi je žal buditi sončka, če spi več kot pet ur skupaj. Jasno mi je, da ena "uboga" plenica težko zdrži čez noč, želim pa najti plenico (tako kot vsi starši), ki bi popila nakjveč tekočine in bi bila najmanj strupena. 

Srečno, zdravo 2006, polno lepih trenutkov in drobnih pozornosti.user posted image

clock-img

01.01.2006, 11:49

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Ko bos kupovala Fixies, kupi tiste violicne.. So boljse!

clock-img

01.01.2006, 11:51

clock-img

dory

pencil-img

8852

Ja men se je to nardil ene 2x...ko sva zjutri vstala in ce je trescil z vso rito na tla se je plenica ( valda vsa napita ) razpocla in je gel popadal venuser posted image ...drugace pa se mi pri nemskih pamperskah to ne dogaja...

clock-img

01.01.2006, 14:20

clock-img

Ines.

pencil-img

299

Ja, pri mojemu maliju pa tudi Fixies spustijo kakšno zrno gela. Glede na to, da so izjemno drage, jih uporabljamo samo ponoči. Je pa res, da so ta vijolične bistveno boljše od ta modrih. Te me pa še niso razočarale. Drugače se pa meni ta zelene Huggies zdijo ful podobne Fixies (tudi po ceni).

clock-img

01.01.2006, 15:16

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Ali mi lahko kdo prilepi link o škodljivosti gela?

Hvala.

clock-img

01.01.2006, 15:21

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Gel je po sestavi polimer ("plastika") poliakrilat, ki veže veliko vode in je neškodljiv.

< Sporočilo je popravil primoza -- 1.1.2006 15:22:22 >

clock-img

01.01.2006, 23:32

clock-img

shooo

pencil-img

728

clock-img

04.01.2006, 00:26

clock-img

Katja6

pencil-img

144

Mi pri trimesečniku uporabljamo štirko, ima že 7 kg, pri 2,5 letnici pa petko -  ima okrog 13 kg. Zjutraj je včasih plenica res do zadnjega napita, vendar gel ne gre ven (Pampers Active Baby - JUMBO). Sem pa enkrat kupila v Mečkatorju Pamperske -15 % pa ni nič pisal, da je kaj narobe z njimi, so bile pa v enem paketu noter ob robu, ki pride okrog noge vse razcefrane. Tam je pa uhajal gel. Sem bla jezna ko user posted image . Pamperske so različne kakovosti, ker so ene narejene na Poljskem, ene v Nemčiji....

clock-img

04.01.2006, 12:34

clock-img

nejča

pencil-img

178

Definitvno se splača kupovati plenice v Mullerju, saj tam ni robe, narejene posebej za vzhodni trg pa še ceneje je. Zame so najboljše kar plenice znamka Muller, pa tud Fixies in Eco.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem