writing-img

Gelirani nohti

clock-img

15.06.2009, 21:59

clock-img

dejcka

pencil-img

10

Nohti se mi že dalj časa lomijo (tudi na delu, kjer so še spojeni s kožo in izjemno boli) in so nasploh zelo krhki.

Zato sem si dala narediti gelirane nohte, ampak bolj kot računam, bolj se mi zdi drago. V Ljubljani so namreč cene ubijalske.

Zanima me, kdo to dela bolj ugodno (v Ljubljani oz. bližnji okolici)?

clock-img

15.06.2009, 22:00

clock-img

ključek

pencil-img

9047

v zagorju........negovalni salon andreja.......fenomenalno naredijo!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.06.2009, 22:12

clock-img

pejči

pencil-img

13

ojla lahko ti jih naredim tudi jaz...kontaktiraj me na mail

clock-img

15.06.2009, 22:47

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

Jaz bi si na tvojem mestu raje kakšen utrjevalec kupila, ki bi ti pomagal-dikla npr...meni je tale ki mi jih je delala, preveč pobrusila povrhnjico, pa mi je 3 nohte zelo poškodovala...potem pa sem računala, da vsak mesec 30 €, pa čeprav sem hodila v službo-pa mi je bilo prevečuser posted image

clock-img

15.06.2009, 23:02

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Tia22, ti si imela pač slabe izkušnje zaradi preveč piljenja... ampak drugače je pa to super zadeva in ti res nohte (roko) naredi vredne pogleda! Ženska takoj izgleda bollj urejena - pa ne mislim na dolge nohte, tudi kratki so lahko.

dejcka, ti imaš link do ringarajevk, ki se ukvarjajo s tem - gelirajo sebi, kolegicam in tudi drugim. Zagotovo boš našla kakšno, ki je iz LJ. Jaz jih tudi delam, ampak sem zate najbrž predaleč. LP in srečno.

http://www.ringaraja.net/forum/m_3261433/mpage_27/key_/tm.htm

Kar se pa stroška 20-30€ na mesec tiče... Nekaj pa lahko tudi nase damo, a ne? Saj smo ženske! Raje si kako cotico manj kupim, pa grem k frizerju, kozmetičarki, na depilacijo, nohte... Saj vem, recesija, ampak tako postrani si lahko vsaka malo zasluži in potem porabi zase, brez obremenjevanja družinskega proračuna. Jaz npr. izdelujem nakit, geliram nohte, pečem torte in krasno dodatno zaslužim. Samo malo se je treba znajti in izkoristiti svoje talente.

clock-img

28.06.2009, 21:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem