writing-img

Generalno čiščenje stanovanja-kam s kramo?

clock-img

20.02.2009, 10:31

clock-img

kjava

pencil-img

2416

A je treba te kasete za v radio na kakšen poseben odpad nest al jih lahko kar v kontejner zabašem? A tolarske kovance se še da zamenjat?

Kam naj pospravim razne knjige (leksikone, atlase, romane...)? Knjižne police nimam.

Kako pa pri vas izgleda generalka? Kok časa vam vzame. Jaz sem danes že celo dopoldne v eni sobi-ta je itak najbolj kritična, ker jo imamo za šaro odlagat user posted image

clock-img

20.02.2009, 10:34

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Aja, kaj pa vaše šolske knjige in zvezki- a ste jih spravile. Jaz to šparam za ne vem koga na podstrehi. user posted image Upam, da pridem enkrat k pameti, pa pomečem vse skup stran.

clock-img

20.02.2009, 10:44

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Aja, kaj pa vaše šolske knjige in zvezki- a ste jih spravile. Jaz to šparam za ne vem koga na podstrehi. user posted image Upam, da pridem enkrat k pameti, pa pomečem vse skup stran.

Ja za koga boš pa šparala? Za pravnuke? No, sej, drugače je pri nas tako - če imamo veliko prostora za odlaganje šare, potem se tudi šare dejansko veliko nabere.

Zvezke iz šole, scripte iz faksa, učbenike,...sem pa jz že davno naprej dala, ravno zato, da ni šare...

clock-img

20.02.2009, 10:50

clock-img

Kontrakarambolšrauf

pencil-img

396

Kasete sem nesla v vrtec in so bile vesele, ker so originalne kasete in morajo imeti vse originale. Ko sem prišla popoldan v vretc sem že slišala eno od zgodbicuser posted image .

Stare zvezke in knjige daš za star papir.

Vso kramo v kanto za smeti. Prav osvobajujoč občutek, ko se znebiš odvečne krame, ki ti zaseda življenjsko prostor in misli, kam naj z vsem tem.

Exkontrakarambolmatica.

clock-img

20.02.2009, 10:52

clock-img

riders

pencil-img

475

Vpraši Kerenso....ona je pred časom razpošiljala svoje premoženje forumkam...

clock-img

20.02.2009, 10:52

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

IZVIRNO SPOROČILO: riders

user posted image

clock-img

20.02.2009, 10:58

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Jaz grem enkrat letno na bolšji sejem in nesem prodat vse, kar mi je odveč in je lepo ohranjeno in uporabno. Premajhna otroška oblačila, zgrešeni nakupi igrač in vse ostalo, česar ne potrebujem več. Kar se ne proda, pa fliknem v keson po sejmu.

clock-img

20.02.2009, 11:09

clock-img

kjava

pencil-img

2416

IZVIRNO SPOROČILO: riders

user posted image user posted image  Se spomnim, ja. Je rajš ne bom nič spraševala...

clock-img

20.02.2009, 11:25

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

Vse šaro sproti v kanto!

clock-img

20.02.2009, 11:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.02.2009, 11:47

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Morrak, nimam otroških kaset, ampak musko- pa še to večinoma ne original, ampak presnete.

clock-img

20.02.2009, 13:05

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz bi za kasete rekla, da sodijo v kontejnar za plastiko.

Leksikona in atlase pa spravi v kakšno škatlo ali v omaro. To se mi zdi škoda proč metat. Lahko pa namontiraš knjižne police. Romane bi pa jaz koga vprašala če jih hoče, če jih ne nameravaš obdržat. Drugače bi jih dala pa v antikvariat ali bukvarno.

clock-img

20.02.2009, 13:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.02.2009, 14:08

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Kasete sproti v kanto (čeprav je še kar precej videokaset v kleti v eni omari - tam pa se itak nikoli ne dela generalka user posted image user posted image )
Zvezke neseta polarja v šolo za star papir, ostalo pa vse sproti stran - imamo zbirni odpad (ali kako se že temu reče user posted image ), pa sproti odpeljemo v kesone.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

20.02.2009, 14:08

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Aja - premale otroške stvari in igrače pa sproti dam naprej

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

20.02.2009, 14:47

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

jest mam na podstreh vse knjige od pruga razreda,stare puščice,še kakšen kuli se bi našuuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni