writing-img

Gerard's

clock-img

19.02.2007, 15:59

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

No, za vse ki imate rade naravno kozmetiko -> sem bila ravno pri kozmetičarki na negi obraza in sem kupila njihov revitalizing /uporabljam ga 2x letno, da se koža malo nahrani), 24urno kremo in pa olje čajevca.
meni je to ena izmed boljih kozmetik, tako da če še katera okleva kaj kupiti....
imajo pa tudi ok makeup

clock-img

19.02.2007, 20:37

clock-img

Anonimen

Kakšne imajo pa cene?

clock-img

20.02.2007, 13:49

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Revitalizing je 4,20€ flaška, imaš jo pa za 5,6dni -> jaz si jih kupim 6, saj priporočajo tole ''kuro za obraz'' narediti za cel mesec. Tavelika doza je 40€.
Za kremico sem dala 22€, olje mi je pa kupila mama za RD, tako da nevem natančno cene.

clock-img

20.02.2007, 19:26

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Kakšne imajo pa cene?

...in kje je ta salonuser posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

20.02.2007, 19:47

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Tosja...mislim, da se da dosti njihovih izdelkov kupiti tudi v rogaški...
Drugače pa jaz kupujem v Slovenj Gradcu v podhodu -> Mithans

clock-img

20.02.2007, 20:00

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Hvala london_paris user posted image  user posted image

Imam izgovor, da greva z user posted image  na obisk v SG, ker že res dolgo obljubljava...user posted image  

clock-img

20.02.2007, 20:05

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

No, potem pa idi v center, pri ''konjuu'' / tistemu črnemu kipuuser posted image v podhodu pa tko na veliko piše Ergoline, kozmetičarka pa je Polona Mithans -> zakon je ženska, sicer mi se tko osebno poznamo, ampak je tolk profi, da vsaka ji čast....

Ima pa ful luštno hčerko Piko -> zadnjič je stregla v njenem salonu vodo / ker ji je mami rekla naj malo pomaga/ pa je nesla eni gospe vodo in ji rekla: ''Izvoli stranka, pijuser posted image ''

clock-img

20.02.2007, 20:11

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

No, potem pa idi v center, pri ''konjuu'' / tistemu črnemu kipuuser posted image v podhodu pa tko na veliko piše Ergoline, kozmetičarka pa je Polona Mithans -> zakon je ženska, sicer mi se tko osebno poznamo, ampak je tolk profi, da vsaka ji čast....

user posted image user posted image user posted image  a mi greš za vodičko user posted image  user posted image

Ima pa ful luštno hčerko Piko -> zadnjič je stregla v njenem salonu vodo / ker ji je mami rekla naj malo pomaga/ pa je nesla eni gospe vodo in ji rekla: ''Izvoli stranka, pijuser posted image ''

user posted image  user posted image  user posted image  super Pika, pridna punčka user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

20.02.2007, 20:36

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Tosja: seveda!!!!

Če/Ko boš v SGju, mi piši kakšen dan prej, ti dam telefonsko user posted image

clock-img

31.07.2008, 15:45

clock-img

sarčika

pencil-img

4

zanim se za polono mithans njen studio
je ok je user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem