writing-img

Gibi kot tresenje

clock-img

29.10.2008, 10:07

clock-img

Anonimen

Pozdravljene punce!

Nekaj me muči - vsak dan namreč čutim svojega baby kako se lepo premika, vendar večkrat so ti gibi kot tresenje - kot da bi na hitro recimo zdaj vdarjale po mizi 8x zapored. Ali je to ok? Vem, da je super, ker ga čutim, samo to tresenje ne vem kaj pomeni. Ne gre pa za kolcanje, ker je takrat drugače.
Sem v 30. tednu.

Hvala za odgovore in lp vsem!

clock-img

29.10.2008, 10:42

clock-img

blaža

pencil-img

8795

meni se je dvakrat zgodilo pri drugem otročku in sem se kar pošteno prestrašila. Kot kak potres v trebuhu, taki hitri trzljaji. še sedaj ne vem kaj je to bilo, ginekolog mi je rekel, da to ni nič takega, ni mi pa razložil kaj bi to blo, oz, po moje še sam ne ve. no v glevnem imam zdravega otročka in po moje ni za se vstrašit.

clock-img

29.10.2008, 10:59

clock-img

*nina*

pencil-img

686

ja meni se isto dogaja, sem v 32t...pomoje ni to nič takega, drugače bebico normalno čutim skozi cel dan. je živahno deteuser posted image če te pa skrbi pa pokliči svojo g, da boš res pomirjena, izgubiti nimaš kaj.

clock-img

29.10.2008, 12:59

clock-img

HHH

pencil-img

1221

To se je tudi meni dogajalo. Večkrat. Z mojim fantkom je vse OK. Ne skrbi

clock-img

29.10.2008, 13:31

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Jaz sem tudi take gibe že čutila, sam se nisme sekirala, ker sem mislila, da je to normalno. Uf, še dobro, da pravite, da  je res normalnouser posted image

clock-img

29.10.2008, 16:01

clock-img

pikapoka2

pencil-img

736

Tudi meni se zadnje čase to večkrat dogaja. Sem pa v 31 tednu.
Pa tudi mislim, da je to čisto normalno user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem