writing-img

Gibi ploda

clock-img

07.05.2007, 11:59

clock-img

annie

pencil-img

1049

Lep pozdrav! Noseča sem točno polnih 21.tednov, prve gibe sem nekje začutila v 19.tednu, pa se mi zdi, da sem jih v tistih dneh pogosteje zaznala, kakor pa sedaj. A je to normalno? Saj na trenutke kaj začutim, ampak dosti manj kakor prejšnje tedne. Mogoče je tudi to, da sem sedaj malo manj pozorna, saj sem ves čas v gibanju... Ima katera podobne izkušnje? V sredo imam sicer morfologijo in upam, da bo vse ok.

clock-img

07.05.2007, 12:05

clock-img

madela

pencil-img

4734

Ja,je normalno,da ga včasih tudi ne čutiš,ampak samo do 25 tedna,kasneje bi ga naj čutila vsak dan.
Lepo nosečnost.

clock-img

07.05.2007, 13:20

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Najprej naj ti čestitam za user posted image . Jaz sem prve gibe in brcike začutila v 17.tednu. Je pa res da user posted image enkrat brca večkrat drugič manj. Sedaj sem v 33 tednu in vsak dan brca zelo močno.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

07.05.2007, 14:40

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Manj intenzivno jih čutiš zato, ker je okrog ploda vedno več tekočine! Ni panike! Vse je ok! Čez nekaj časa bodo spet močne brcike! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

07.05.2007, 17:34

clock-img

Anonimen

V tem času je čisto normalno da ga ne čutiš ves čas in vsak dan. Boš videla, kar naenkrat te bo tako začel brcat, da si boš še želela da nehauser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem