cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Gigalnica v stanovanju

clock-img

19.09.2009, 14:05

clock-img

Detece

pencil-img

1039

Kakšne gugalnice imate za v stanovanju in pri kateri starosti otroka ste jo začele uporabljati?

clock-img

19.09.2009, 14:14

clock-img

Anonimen

Mismo v bloku,tako da imamo gugalnico na balkonu.Zvrtali luknji v strop-gugalnica je tista za zunanjo uporabo.Uporabljati smo jo priceli pri njenem 1letu.

clock-img

19.09.2009, 23:30

clock-img

lex

pencil-img

6532

mi imamo navadno gugalnico za zunaj pritrjeno na štok vrat v dnevni sobi in je super zadeva. Čez poletje je gugalnica zunaj, pozimi pa not. je pa moj kupil neke samorezne vijake tako da se samo obesi gor in jo lahko čist na easy prestavljaš sem in tja

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

20.09.2009, 09:34

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

mi smo imeli od chiccota, tako ki se postavi. kdaj smo jo začeli uporabljati se ne spomnim, sem jo pa zdaj čez poletje že odstranila, ker je namenjena bolj majhnim (tamala je stara zdaj 28mes)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem