writing-img

Ginekolog-inja v Ljubljani

clock-img

31.05.2006, 09:44

clock-img

Tasika

pencil-img

635

Vem da je na to temo že ogromno napisanega, a v ZD Dravlje ne sprejemajo več na koncesijo, jaz pa si bom morala najti drugo ginekologinjo. Do sedaj sem hodila na Aškerčevo, a ker že doooolgo časa nisem več študentka, so me prosili naj si najdem ginekologa drugje.
Torej rabim kakšno priporočilo, najraje bi hodila k zasebnici, ki ima koncesijo.

Za vse ki hodite samoplačniško, pa me zanima, kakšni so stroški v nosečnosti?

Lep pozdrav
tasika

clock-img

31.05.2006, 10:44

clock-img

fricka

pencil-img

751

Zakaj pa ne poskusiš v Leonišču? Preglede plačuješ, razen v nosečnosti ne. Imaš veliko možnosti, da hodiš k svojemu porodničarju. Proi meni je že bilo tako. Moj gin. je dr. Pušenjak, ki mi je opravil tudi planirani CR.

clock-img

31.05.2006, 11:21

clock-img

Tasika

pencil-img

635

Leonišče mi ne diši zaradi parkiranja na tistem koncu. Že na Aškerčevi sem vedno preklinjalauser posted image , po zdravstvenih domovih pa ne poznam ginekologov. Pri nas v Šiški je Demšarjeva, ki je baje grozna, ostale pa user posted image . Po ostalih zdravniških izkušnjah se mi zdijo privatniki vseeno malo bolj prijazni - delajo pač za svoj žep. Pa še organiziranost je na nivoju, drugače samo čakaš. 

Lep pozdrav
tasika

clock-img

31.05.2006, 11:43

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Poskusi pri dr.Berginc v Dravljah (trgovski center pri Sparu, tam ima ambulanto še en ginekolog dr.Reš). Na en pregled sem šla samoplačniško, potem me je pa vzela na koncesijo in tudi v nosečnosti nisem imela nobenih stroškov.

clock-img

31.05.2006, 17:24

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Meni pa dr. Demšarjevo in dr. Šubičevo, ki delata v Šiški zelo hvalijo. Jst mam drugač dr. Kluna, ki dela v zd Vič. Je pa tudi porodničar. Sem zelo zadovoljna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem