writing-img

Ginekolog

clock-img

21.08.2006, 07:57

clock-img

kristina304

pencil-img

7

S fantom si želiva user posted image . Ker trenutno s svojo ginekologinjo nisem preveč zadovoljna, bi si rada poiskala drugo/drugega, preden user posted image . Če mi  kakšno/kakšnega (v lj ali okolici) lahko priporočite, bi bila zelo vesela in hvaležna!

clock-img

21.08.2006, 09:41

clock-img

honey

pencil-img

2567

Pozdravljena!

Jaz sem si ravnokar zrihtala v Postojni ginekologa, drugač prej sem pa hodila k dr. Koželjevi na Vrhniko. Je zelo v redu zdravnica, samo meni je zdaj v Postojni bolj pri roki, ker sem se preselila in nisem več na Vrhniki.

clock-img

21.08.2006, 10:04

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

A mogoče veš, če dr. Likar še sprejema nove pacientke. Včasih je delal en dan v tednu pri nas, zdaj pa ga ni več. Vse ženske so ga hvalile in se še zdaj vozijo v PO. Ta nova, ki je zdaj prišla, pa mi ni všeč, pa bi rada zamenjala.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

21.08.2006, 10:06

clock-img

honey

pencil-img

2567

Ja, dr. Likar še sprejema. To vem zato, ker sem želela priti k dr. Reševi, pa sem se pozanimala, da če ona ne bi več sprejemala, bi šla k Likarju. No, pa sem prišla k Reševi, tko, da mi je čist O.K.. Je pa res dr. Likar res super zdravnik, me je imel pri prvem porodu on - svaka mu čast, samo to lohk rečem.

clock-img

21.08.2006, 10:14

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Kam oz. na koga pa se moram obrnit, da to uredim?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

21.08.2006, 10:31

clock-img

honey

pencil-img

2567

Pokliči v ZD Postojna in povej, zakaj kličeš oz. prosi za ordinacijo dr. Likarja, če želiš k njemu. Potlej ti bojo pa oni naprej povedal kaj in kako. Iz katerga konca Slovenije pa si, če smem vprašat? Ker ponavadi se tistim iz Lj. zdi Postojna tako daleč, da si najbrž potlej iz tistga konca, z Notranjske.

clock-img

22.08.2006, 08:05

clock-img

kristina304

pencil-img

7

Hvala za informacije!
Jaz sem pa iz Logatca, tako da mi bo Vrhnika kar prav prišla, morda celo Postojna...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem