writing-img

Ginekolog Ljubljana

clock-img

31.05.2005, 09:56

clock-img

Snoopika

pencil-img

107

Rada bi zamenjala ginekologa. Sedaj pa oklevam med tremi kandidati pa me zanima, če imate kakršnekoli izkušnje z njimi. Gre pa za:

Dr. Jeričevič
Dr. Jasmina A. Babnik
Dr. Tatalović
Hvala za kakršmnekoli informacije.

Lp, Bola

clock-img

31.05.2005, 10:02

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

JAsmina A. BAbnik je suuuper. Se se vedno iz Mb vozim k njej in sem se tudi med nosecnostjo. Prijazna, simpaticna, dostopna, cloveska, poslusa, svetuje....
Na vsakem pregledu je nardila UZ, slike poslje po netu in sprinta...same pohvale!!!Tudi ordinacija na splosno je ok. Res redko cakas (Enkrat v 9 mesecih), prijazno osebje,lekarna v isti stavbi, blizu obvoznice, da se ognes guzvi...
Je ne menjam za nic!:rozica:

clock-img

31.05.2005, 11:21

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

jAZ SEM BILA ENKRAT PRI TATALOVIČU PA SE MI JE ZDEL SUPER.Ups črke.Je pa od kolegice ginekolog in je zelo zadovoljna!Jaz bi se odločila zanj čeprav ostalih ne poznam!

clock-img

31.05.2005, 11:42

clock-img

AnBan

pencil-img

775

Jasmina A. Babnik je fenomenalna...ko sem bila prvič noseča je delala v Škofji Loki in je bila res krasna ginekologinja. Torej 10 točk za njo:bravo::bravo::bravo:

clock-img

31.05.2005, 14:08

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Punce kje pa dela Dr.Babnik? Jaz moram tud zamenjat ginekologa... in to pod nujno. Moram končno it na prvi pregled po porodu...

LP tina :rozica:

clock-img

31.05.2005, 14:16

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Jaz imam dr. Vinka Jeričeviča in je 1A. Obe nosečnosti je lepo "čekiral", pa še sestra Sabina je luštna. On pa vse pove, kar te zanima in je G v pravem pomenu besede.

pa-pa Mina1

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem