writing-img

Ginekolog v nosečnosti

clock-img

26.12.2006, 21:49

clock-img

guppy

pencil-img

1968

Ljubljančanke, zanima me, katere ginekologije ali ginekologinje imate, s katerimi ste zadovoljne? V bistvu potrebujem pomoč pri izbiri, ker sem noseča in bi rada zamenjala svojo ginekologinjo.

clock-img

26.12.2006, 22:15

clock-img

Anonimen

Tudi jaz sem zamenjala G., ker sem imela kup težav pa me Ginekologinja ni jemala resno in sem se odločila, poklicala in naročila pri G. Jurca, ki je sicer v Trbovljah ima pa ordinacijo 3x tedensko v ZD Medvode! Sem zelo zadovoljna z  njim, saj sem njemu v zahvalo tudi kasneje po dveh operacijah zanosila!!!!

Upam, če se boš odločila zanj, da te bo sestra še sprejela, ker ima kar gužvo!
Veliko sreče in lepih user posted image trenutkov, predvsem pa uživajuser posted image !
LP

clock-img

27.12.2006, 17:31

clock-img

Anonimen

Jaz sem zelo zadovoljna z dr. Urško Gašper - Oblak v ZD Fužine. Pa tudi dr. Domazet - Finkova mi je ful fajn, ona jo nadomešča, ko moje ni.

clock-img

27.12.2006, 20:18

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Dr. Klun

clock-img

27.12.2006, 20:36

clock-img

ema79

pencil-img

553

tudi jst mam dr.Domazet-Fink v ZD Fužine in morem rečt, da je tak fajna, stvarna, ne teži brez potrebe, te razume ipd.................same pohvale!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem